Србија

ВУЧИЋ КОД БРАНКА КОЦКИЦЕ: Председник је овако изгледао као ђак првак! (ВИДЕО)

У емисији „Коцкица“ која носи назив „Књига“ и говори о значају читања учествовао је и садашњи председник Србије као ђак првак.

Александар Вучић, као ученик ОШ Бранко Радичевић на Новом Београду неколико пута је учествовао у снимању емисија Бранка Коцкице, а сада се појавио снимак који јавност до сада није имала прилике да види.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, у емисији „Коцкица“ која носи назив „Књига“ и говори о значају читања, те 1976. године учествовао је и садашњи председник Србије као ђак првак и то је једно од његових првих појављивања на телевизији (на снимку се појављује у 14:29 минуту).

Бранко Коцкица је раније за београдске медије открио да садашњег председника „није препознао када га је годинама после снимања Коцкице видео“.

– Једва сам га препознао. Ономад сам био прилично крупнији од њега, а сад је прилично крупнији он – рекао је тада Милићевић.

Вучић је током основне школе још неколико пута учествовао са друговима у снимању Коцкице, а један од снимака настао је на манифестацији Радост Европе, где је, тада тринаестогодишњи Вучић разговарао са новинарима о томе шта је највише занимало његове вршњаке из Аустрије који су били гости ове манифестације.

Говорио је тада о Црвеној звезди, о томе како су његова и аустријска екипа одиграле пријатељску утакмицу, да је његов тим победио, али да су без обзира на то остали добри пријатељи.

Извор: Медији/Ало