Свет

БИЛА ГЕЈТСА СУ ДИРЕКТНО ПИТАЛИ ЗА МИКРОЧИПОВЕ У ВАКЦИНАМА! Његов одговор је шокирао све!

Овај милијардер, који је 2014. године одступио с места председника корпорације Мајкрософта, је путем фондације Била и Мелинде Гејтс преусмерио најмање 1,75 милијарди долара глобалном одговору на пандемију

„Нико не би могао предвидети да ћемо ја и др. Фаучи бити толико истакнути у тим заиста злим и сулудим теоријама. Јако сам изненађен због тога. Надам се да ће то престати“ рекао је суоснивач Мајкрософта Бил Гејтс након што је схватио колико су друштвене мреже преплављене теоријама завере које се крију иза пандемије Ковида-19.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У интервјуу за Ројтерс, Гејтс је рекао да су милиони интернетских објава и ‘лудих теорија завере’ о њему и о врхунском америчком стручњаку за заразне болести Ентонију Фаучију вероватно делимично настали ‘због комбинације застрашујуће вирусне пандемије и пораста употребе друштвених медија’. Такође, нагласио је како би желео истражити шта се све крије иза тога.

Овај милијардер, који је 2014. године одступио с места председника корпорације Мајкрософта, је путем фондације Била и Мелинде Гејтс преусмерио најмање 1,75 милијарди долара глобалном одговору на пандемију. То укључује финансијску подршку неким произвођачима вакцине, дијагностици и потенцијалним начинима лечења.

Откако је пандемија започела пре неких годину дана, милиони различитих теорија проширили су се интернетом – од дезинформација о корона вирусу и његовом пореклу до мотива оних који раде у борби против њега.

Једна од теорија је да су Фаучи и Гејтс створили пандемију како би покушали контролисати људе, да желе профитирати од ширења вируса те користити вакцину за уметање микрочипова којима потом људе могу пратити.

Едукација

„Верују ли људи заиста у те ствари?“ пита се Гејтс.

„Мораћемо се о томе едуковати и покушати разумети. Како све ово мења понашање људи? Занима ме на које начине бисмо то могли свести на најмању могућу меру“ додао је.

Такође, Гејтс је нахвалио Фаучија и Франциса Колинса, челника америчког Националног завода за здравство, као ‘паметне и дивне људе’. Рекао је да се радује што ће њих двојица имати прилику радити учинковито и говорити истину под новим вођством Џоа Бајдена.

„Узбуђен сам због тима који је Бајден одабрао за суочавање са здравственом кризом“ прокоментарисао је и напоменуо како је задовољан и тиме што се САД под Бајденом поново придружио Светској здравственој организацији.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/24сата.хр