Србија

ЋЕРКИНЕ РЕЧИ КИДАЈУ ДУШУ: Ноћас је мој отац настрадао на тротоару, престаните да…

НАКОН стравичне вести да су у Нишу страдали један дечак и мушкарац, када је на њих налетео аутомобил док су ходали тротоаром, огласила се и ћерка страдалог Дејана Илића (48).

– Ноћас је мој отац настрадао на тротоару, на потезу код ДИС, где га је прегазио неки деветнаетстогодишњак, новим аудијем, који је имао велику кубикажу. Направивши низ прекршаја чиме је одузео два млада живота, одузео је и живот оца три детета која су ћекала да се тата врати из шетње и спреми им вечеру… Овим путем апелујем на све институције које ће се бавити овим случајем да само савесно раде посао и схвате и разумеју све оно кроз шта ми жртве пролазимо и други који се нађу у таквој ситуацији. Са друге стране апелујем на родитеље да се мало више позабаве децом, шта гледају, ко су им узори и где и одакле потиче тај начин, вид, понашања. П.С. да престану деци од 18 година да купују тзв. „бесна кола“ којим ће они да косе наше суграђане. Последњи поздрав, Габи 23, Тони 20, Тео 5. Хвала – написала је.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Покојни Дејан Илић (48) је био повереник Удружених синдиката Србије Слога за Јужну Србију и председник синдиката Слога у компанији Филип Морис.

Илић је страдао на путу ка болници. На лицу места погинуо је један дечак, дванаестогодишњи А. П, који је од силине ударца завршио са друге стране ограде Водовода.

„Ауди“ београдских регистарских таблица којим је управљао деветнаестогодишњи младић је према изјавама очевидаца Булеваром Медијана возио из правца тржног центра, када је скренуо са коловоза и покосио пешаке. Очевици кажу да је призор био стравичан.

– Возио је веома брзо, проклизао и ударио дечака којег је пребацио преко ограде нишког водовода. Чуо сам да је на лицу места остао мртав. Мушкарца је покупила Хитна помоћ, чујем да је он веома тешко повређен – казао је синоћ један Нишлија који се затекао на месту несреће.

Извор: Новости