Србија

ДОКТОР КОН НА ИВИЦИ СУЗА! Због ОВИХ РЕЧИ му је скочио притисак на Кризном штабу!

Др Предраг Кон је на данашњој конференцији за медије критиковао наслов везан за његов интервју који је дао порталу Нова С, а због ког је био линчован од тајкунског дела опозиције

Др Кон је нагласио да је он причао о комплетној ситуацији заражених и оболелих здравствених радника.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Када ви дате један озбиљан интервју са којим сам био јако задовољан, али видите наслов који не одговара имате потребу да објасните шта се дешава. Ево и сада се уземиравам, то дубоко погађа сваког од нас. Доживљавам да је тај наслов са намером направљен да би у сукоб довео мене са колегама. Ја бих све дао за те колеге. Друго је што неки мисле да само они имају право на емоцију – рекао је др Кон

Шта је заправо рекао Кон

– Прво што сам рекао у том интервју је да ћемо озбиљно приступити чињеници колико је лекара умрло, све остало је прича о томе где је дошло до заражавања. Нормално да не говорим о црвеној зони, већ сам говорио од уопште местима заржавања. Али када неко то узме и то исече, онда је то злонамерно – додао је.

– Имамо овде озбиљне извештаје о зараженим лекарима и то је све озбиљно испитано. Како је могуће да неко мисли да епидемиологија то не прати? Како постоје људи који мисле да ми не желимо да сазнамо шта се десило са људима који су пожртовани? Ја сам говорио и о местима где су респиратори као местима где има много вируса.

– Има неких који кажу да им више нисам колега. Они мени јесу колеге. Треба да изађем на неки дијалог са онима који ме називају подрепашем. Нисам ја ничији, то да се запамти (лупа шаком о сто) ја сам овде да браним ову земљу од вируса. Одавде идем истог момента уколико неко мисли да не задовљавам у тој борби, бланко оставка је увек спремна – закључио је др Кон.

Извор: Информер