Србија

ХИТНО СЕ ОГЛАСИО ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ! Ове речи су подигле регион на ноге!

Председник Србије Александар Вучић упутио је честитку председници Републике Српске Жељки Цвијановић поводом Дана РС.

Председник Вучић је честитао дан РС у име грађана Републике Србије и у своје име, уз најбоље жеље за добро здравље, срећу и сваки напредак, наводи се у саопштењу Службе за сарадњу са медијима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Година иза нас била је бременита бројним изазовима. Колико год да су били тешки, они су нас у исто време ојачали, окренули једне ка другима и показали да се на међусобном разумевању и солидарности темељи очување највиших људских и духовних вредности“, наводи се у честитки.

Додаје да више него икада пре, данас су нам потребни вера, јединство и снага како бисмо пребродили све последице пошасти која је уздрмала цео свет, али и још више енергије, наде и самопоуздања да бисмо наставили путем развоја и изградње стабилне будућности.

„Управо је очување мира и стабилности у Републици Српској, као делу Босне и Херцеговине, највећи подстицај за наставак наше чврсте и плодотворне сарадње и веза у економском, културном и сваком другом погледу“, наводи председник Србије.

„Зато ће Србија остати поуздати ослонац Републике Српске у свим добрим настојањима усмереним ка миру, општој добробити и бољем животу свих. Још једном вам желим свако добро. Живела Српска! Живела Србија!“, наводи се у честитки председника Србије упућеној председници Републике Српске Жељки Цвијановић.

 

 

 

 

 

 

Извор: РТС