Србија

ХОРОР КОД КРАЉЕВА! Зорица и Љубиша нађени мртви: Полиција у кући затекла ужасан призор!

Тела супружника Зорице (77) и Љубише Константиновић (84), нађена су на Бадњи дан у њиховој породичној кући у Хиландарској улици на периферији Краљева

Према незваничним информацијама, полиција их је мртве затекла на кревету у дневној соби, пишу Новости.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, били су полуголи, а на телима није било видљивих трагова насиља, док у кући нису пронађени ни крвави, ни трагови обијања. После увиђаја тужилаштво је наложило обдукцију како би се утврдио узрок њихове смрти.

“Нисам их виђала пет, шест дана, па сам позвала полицију. Када не излазе из куће, обично ме позову телефоном ако им нешто треба. Чудно ми је било што од Нове године нисам видела Зорицу да иде у локал који су држали у центру града, а ни Љубишу који је ходао уз помоћ помагала”, прича прва комшиница која је, забринута за Константиновиће, позвала полицију.

Зорица и Љубиша су, према причи комшија, у породичној кући коју су саградили после дугогодишњег рада у иностранству и живели сами. Њихов син јединац, како кажу, живи и ради у Немачкој.

“Са њима сам се последњи пут чула 19. децембра. Звала сам их неколико пута, нису се јављали, па сам помислила да не желе да их било ко узнемирава”, каже Виолета Николић, Зоричина рођена сестра.

Виолета каже да је посумњала да се Зорици и Љубиши нешто догодило јер се дуго нису чули.

“Зорица је држала један угоститељски локал у граду и то више као занимацију. Моја кћерка је ишла да види да ли је Зорица тамо, али је локал био затворен. Не верујем да је реч о насилној смрти.”

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс