Србија

ХОРОР У НИШУ! Сви су мислили да је у удесу страдала девојка, а онда је откривена истина која је шокирала Србију!

Фото: Јутјуб

На друштвеним мрежама синоћ се појавила објава да је нестао дечак (12) из Ниша. Написано је да није виђен од 20 часова и да мајка не може нигде да га пронађе. Неколико сати касније, стигле су црне вести – малишан је страдао у језивом удесу у центру тог града.

Како смо већ писали, „ауди“ београдских таблица који је возио Београђанин Н. С, излетео је синоћ са пута на тротоар и усмртио двоје људи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једна од жртава је мушкарац четрдесетосмогодишњи Д. И., који је тешко повређен и преминуо је по пријему у нишку болницу.

Забуна настала због косе

На лицу места, утврђено је и да је кобни удес однео још један живот – у почетку се мислило да је реч о девојци, али је касније утврђено да се ради управо о несталом дечаку. Забуна је највероватније настала због дечакове дуже косе.

– Дечак је ишао до тржног центра да би купио храну за пса. Враћао се кући Булеваром Медијана када је ударен колима. Смртно је страдао на лицу места – наводе наши саговорници упознати са овим случајем.

– На место несреће синоћ је дошла малишанова мајка која је слутила најгоре. Уплакана жена распитивала се код пролазника да ли је неко видео дечака. Убрзо се по друштвеним мрежама делила објава у којој је наведено да је дванаестогодишњак последњи пут виђен у 20.20 сати, код тржног центра. Несрећа се догодила двадесет минута касније, па је мајка сумњала да је он друга жртва.

Дошао код рођака

Њене најцрње слутње, потврдиле су се око поноћи када је дете идентификовано.

Како сазнајемо, младић који је био за воланом ауотмобила смрти наводно је дошао код рођака у Ниш за празнике и у тренутку несреће није имао алкохола у крви.

Све детаље несрећа утврдиће истрага.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс