Србија

Игор Јурић открио све о случају силоване глумице: ЈЕДНА ОД ПРИЧА ЗА КОЈУ СМО ЗНАЛИ!

ОСНИВАЧ Фондације Тијана Јурић, Игор Јурић огласио се поводом привођења познатог учитеља глуме Мирослава Мике Алексића због силовања.

Јурић је на Фејсбуку написао да је прича да Алексић злоставља и сексуално искоришћава своје ученице била позната и тој фондацији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Једна од прича за коју смо знали. Треба да смо као друштво поносни на девојке које су имале довољно храбрости да не ћуте о ономе кроз шта су прошле за време свог школовања – написао је Јурић.

Подсетимо, познати режисер, сценариста и учитељ глуме Мирослав Мика Алексић ухапшен је синоћ у Београду због оптужбе за силовање.

Како наводе поједини медији, власник школе глуме Мирослав Мика Алексић синоћ је приведен у станицу полиције, јер га је више девојка пријавило за силовање или сексуално узнемиравање.

Позната глумица Милена Радуловић у исповести коју је дала испричала је да је Алексић док је била малолетна силовао и да се то догодило више пута.

– Шест година сам била у школи Мике Алексића када ме је силовао. Имала сам 17 година. То се није догодило једном. Понављало се – рекла је Милена Радуловић.

Како каже, тај догађај је за њу представљао велики шок.

– До тог тренутка нисам помислила да је такво нешто уопште могуће. Нисам га познавала таквог и у том периоду била сам убеђена да сам једина и сама. Био је то шок. Слом. То је за мене била друга породица – наводи она.

Каже да није једина, већ да постоји још пет девојака, од којих су неке и малолетне, које су га пријавиле полицији.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс