Србија

ИСТИНА О ТРЕЋЕМ ЧОВЕКУ СРУШИЋЕ СВЕ КОЦКИЦЕ НАШЕГ ДЕТИЊСТВА: Позната водитељка открила да је на ТРАГУ ЈОШ ЈЕДНОМ ЗЛОСТАВЉАЧУ!

Водитељка Јована Јакић је открила да је ушла у почетну фазу истраживања и за трећу особу злостављача, која је била јунак нашег детињства. Она је у емисији „После ручка“ рекла да поред Мике Алексића и Бате Миладиновића постоји још једна особа која је привођена, али да наилази на зид у потрази за информацијама.

У емисији која је била посвећена последњим скандалозним сазнањима о силовањима и злостављању ученика у школи глуме од стране Мики Алексића један од гледалаца који су се укључили у програм био јер и Горан Савић који је изнео шокантне податке, а потврдио и сумње водитељке о „тречем човеку.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Савић је рекао да је кривична пријава за Бату Миладиновића била спремна још деведесетих година и да је полиција радила свој посао. Када се већ припремало хапшење јер су имали и снимке малтретирања Миладиновић је преминуо. Савић је такође открио и да је Алексић наводно подводио малолетнице тадашњим руководиоцима Странке српског јединства

Водитељка Јована Јакић тада је открила да је ушла у почетну фазу истраживања и за трећу особу која је из нашег детињства, није се бавио конкретно педагаошким радом. Међутим наилазим на тај зид, зато што знам да и за њега постоје пријаве и да је привођен, али не могу да откријем у коју станицу је привођена та трећа особа коју сам данас поменула и у Јутарњем програму.

Она је питала Савића да ли државне службе воде неку истрагу и да ли је њему познато да постоји и трећа особа коју су сва деца волела, а која би евентуално урушила ту слику о нашем детињству.

– Савић је рекао да зна о којој особи се ради и потврдио да постоје пријаве родитеља деце која су се жалила својим родитељима. То је све покренуто и ради се о познатој особи која тренутно има преко седамдесет година. Јакићева је тада потврдила да ће тек када сазна у коју је тачно станицу та „трећа особа“ привођена моћи да направи емисију о човеку која ће да сруши „све коцкице нашег детињства“.

Водитељка је данас у Јутарњем програму ТВ Хепи открила своја лоша искуства и трауме из две школе глуме испричала кроз шта је све пролазила у том периоду и чему је присуствовала.

„Многима, много већем броју него Мика и Бата, то је јавна тајна, ја не могу да изговорим, зато што још увек имам само пар сведока, преко телефона. И данас се Србија куне у њега, он је део свих наших детињстава и хоћу да заједно докажемо. Хоћу да срушимо коцкицу, мислим на најважнију коцкицу нашег детињства. Још сам у фази истраживања, а нас двоје идемо заједно и пронаћи ћемо више десетина сведока“, рекла је Јована Јакић.

„Постоји још један ментор у области телевизије који је такође годинама злостављао. Већ је био привођен због сличног кривичног дела, и знам да се он сада тресе од страха и да чека да се његово име спомене“, рекла је Јована.

Да подсетимо глумица Милена Радуловић отворила је Пандорину кутију када је открила да је доживела силовање од стране свог ментора у школи глуме Мирослава Алексић када је имала 17 година, након чега је пријаву поднело још пет девојака.

Алекић је јуче саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Београду. У Тужилаштву је рекао да оптужбе нису тачне и да не зна зашто су девојке то рекле. Терети се да је од 2008. године до хапшења починио осам кривичних дела силовања и седам кривичних дела недозвољене полне радње, на штету шест оштећених, од којих је једна малолетна. Тужилаштво је тражило, а Виши суд одредио притвор Алексићу до 30 дана и наложио покретање истраге.

Извор: Курир.рс