Србија

„ИЗНЕНАДА ЈЕ УМРЛА НА УЛИЦИ!“ Преминула Риалда је ДОЖИВЕЛА ВЕЛИКУ ТРАГЕДИЈУ која је обележила

Риалда Кадрић Шебек била је једна од главних глумица у серијалу „Жикина династија“ која је у овим остварењима глумила лик Марије Тодоровић.

Глумица Риалда Кадрић, најпознатија по улози Марије из „Жикине династије“ преминула је изненада синоћ у 57. години у Атини где је у последње време и живела, потврдио је њен пријатељ за Курир.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Риалда Кадрић Шебек била је једна од главних глумица у серијалу „Жикина династија“ која је у овим остварењима глумила лик Марије Тодоровић.

Риалда се након снимања ових филмова одселила за Лондон. Једном приликом она је испричала да је лик Марије играла први пут када је имала свега 13 година и да се тада први пут у животу љубила пред камерама овог филма.

– По завршетку гимназије отишла сам у Париз на месец дана. Потом сам отишла у Лондон и тамо заувек остала, али Париз ће остати моја прва љубав – рекла је тада Раилда.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cituljeumrlice (@cituljeumrlice)

Током свог излагања у јавности, глумица је поделила и да је живот није мазио, па је тако почетком деведесетих година имала породичну трагедију када јој је изненада преминула мајка.

– Била сам у Лондону на усавршавању језика тог 16. јануара 1991. године, када је почео рат, моја мајка је изненада преминула на улици у Београду. Седела сам у стану у Лондону и гледала вести, слушала о почетку рата, када ме је затекла та вест – причала је Риалда својевремено за медије.

Извор: srbijadanas.com