Регион

Језиви детаљи трагичне смрти осморо тинејџера код Посушја! ПОКУШАЛИ ДА ИЗАЂУ ИЗ ВИКЕНДИЦЕ, АЛИ НИСУ УСПЕЛИ! Ево шта се догодило!

У поподневним сатима завршена је обдукција тела осморо настрадалих у трагичној несрећи у Трибистову код Посушја

Након завршене обдукције тела несрећно настрадалих младића и девојака из Посушја, у медијима се појављују нови детаљи о кобној новогодишњој ноћи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Једна од инфромација је да су преминули последњу комуникацију мобилним телефонима имали мало иза четири сата, а након тога су, претпоставља се, заспали.

Када су истражитељи дошли на место догађаја затекли су шест мртвих особа у седећем положају, а два младића лежала су на поду. Претпоставља се да су покушали да изађу, али до закључаних врата викендице нису успели да дођу.

Шупа иза викендице где се налазио агрегат, којег је од родбине позајмио један од преминулих, имала је двоја врата, једна су била затворена, а друга мало отворена. Сав угљенмоноксид није могао да изађе напоље и када се шупа напунила вероватно је прелазио у викендицу у којој се последњи пут веселила скупина младих људи.

У поподневним сатима завршена је обдукција тела осморо настрадалих у трагичној несрећи у Трибистову код Посушја али данас неће бити познати резултати обдукције.

– Направили смо обдукцију свих осам страдалих и сада прикупљени материјали иду на токсиколошко вештачење у Сарајево. Тек након тога знаће се стварни узрок смрти трагично преминулих – казао је тужилац Борислав Чуљак.

Додао је како не очекује да ће сва потребна вештачења бити завршена пре понедељка.

Подсећамо, несрећа у којој је угашено осам младих живота догодила се у новогодишњој ноћи у месту Трибистову, код Посушја. У петак ујутро четири женске и четири мушке особе пронађене су мртве у викендици у којој су претходну ноћ славили дочек Нове године.

Иван Миличевић, Стипе Ромић, Мирела Резо, Жана Павковић, Миа Солдо, Стипе Павковић, Марија Павковић и Стјепан Јукић били су рођени 2001. године.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер/ Аваз.ба