Србија

ЈОВАНА ОСТАЛА У ШОКУ! Позната глумица бранила Алексића, 1 реченицом се закопала!

Гошћа Јоване Јоксимовић у емисији Уранак била је глумица Милена Павловић Чучиловић, која је том прилоком позвана да говори о случају који је тренутно заокупио пажњу јавности, а реч је о случају Милене Радуловић, која је оптужила свог бившег професора Мирослав Мика Алексића за сексуално злостављање.

Глумица је на самом почетку излагања рекла да је била у Микиној школи, али да је у том периоду била веома нежна и несигурна и да јој његов строги начин није одговарао, због чега је често напуштала школу и поново се враћала, али да он није имао проблем са тиме да је прими назад.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након овога је рекла нешто што је шокирало многе, да је и сама била жртва, али жртва мобинга од стране својих колега који су сада како је то она рекла најгласнији на мрежама поводом овог случаја.

– Ја тачно знам неке људе који су на јавним местима подржали Ивин и Миленин искорак, који је заиста добар, али не треба да се злоупотреби. Мислим да се ово злоупотребљава, отишло је у ширину, људи су претерали, скреће се пажња са неких битнијих ствари – рекла је глумица.

– Зар не мислите да је ово важно – питала је водитељка.

– Не мислим да није, али овакве ствари се користе да би се нешто друго сакрило – рекла је глумица.

– Мика јесте био суров. Пријатељица ме је подсетила да нам је једном тражио да се скинемо у гаћице и брус у гардероби пред другим дечацима. Данас то неки раде, гардеробе су потпуно спојене некад, сви се пресваче свуда, али мислим да то нису те године била за то – испричала је глумица догађај који јој је препричала пријатељица која је такође била у Микиној школи, али се глумица не сећа овог догађаја.

– Ја не бих сву љагу свукал на Мику Алексића, неко мора да стане у његову одбрану – рекла је Милена.

– Не разумем вас – рекла је Јована.

– Нисмо ми ти који треба да судимо – рекла је Милена, а затим се у емисију укључио Момчило Оташевић који је био веома бесан због овог излагања.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс