Србија

Коначно се огласила! Мајка Милене Радуловић упутила поруку! Ево шта је поручила свима!

Мајка глумице Милене Радуловић, која је оптужила за силовање учитеља Мирослава Мику Алексића, чију је школу глуме похађала, објавила је поруку на Инстаграму, којом се захвалила свима онима који су подржали борбу њене ћерке

– До пре недељу дана очекивали смо све осим овакву подршку. Хвала свима, и хвала што сте препознали да је ово много више од једног случаја и Миленине личне борбе. Љубав и подршка свим Миленама ових наших простора и шире – написала је Миленина мајка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Све је пажљиво испланирао. Користио је ситуацију што смо биле у шоку. Осим тога што вам се све то дешава, увек је ту био и страшан осећај да је ту, у близини, гомила друге деце – рекла је Милена за Блиц.

У исповести њена колегиница Ива Илинчић испричала је да ју је Алексић сексуално узнемиравао када је била малолетна (прво узнемираваје доживела је са 17 година). Насиље се и у овом случају наставило.

– Шест година сам ћутала, негирала, ником нисам говорила, буквално ником. Било ми је јасно да је лоше. Када се догодило први пут, рекла сам себи: „Мика ми је као отац, немогуће да се ово дешава и не дешава се. А ако се дешава, онда он мене челичи, хоће да ме спреми за сурови свет редитеља, продуцената“. Правдала сам то, одбијала да прихватим. Игнорисала сам. А онда сам признала себи, што је био огроман корак – рекла је Ива.

Више ученица школе глуме Алексића оптужило га је за сексуално насиље, силовање и недозвољене полне радне. Алексић је у притвору, а судски процес је у току.

 

 

 

 

 

 

Извор: Курир / Информер