Регион

МАСАКР У ХРВАТСКОЈ: Специјалци са дугим цевима преплавили улице (ВИДЕО)

НЕДУГО након што је јављено да је убијен мушкарац у Водицама, стигле су и информације о пуцњави у Шибенику, на подручју Ражина где су убијене још три особе.

– Полицијска управа шибенско-книнска примила је у 12:56 сати дојаву да је у Водицама у возилу поред пута пронађен мртав мушкарац. У 13:23 сати полиција је од Хитне медицинске помоћи примила другу дојаву о проналаску три мртве особе, два мушкарца и жена, у једном објекту на Јужној магистрали. Прве информације указују да су особе умрле насилном смрћу – саопштила је шибенско-книнска полиција.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Човек који је убио четири особе у Далмацији, починио је самоубиство, објавила је Слободна Далмација. Други медији у Хрватској проверавају ту информацију.

– На оба места догађаја започиње се са спровођењем истраге, а у овом тренутку не можемо потврдити да ли је смртно страдавање особа повезано. Одмах по сазнању на терен су упућене додатне полицијске снаге с циљем проналаска особе на коју у овом тренутку упућују информације да би се могла довести у везу са смрти пронађених особа. Полицијска управа шибенско-книнска промптно ће извештавати јавност с новим, провереним и потврђеним информацијама – додаје се

Шибеничка полиција је на улицама, трага за починитељем – или починитељима на Шибеничком мосту, као и на раскрсници у Ражинама, где су поставили блокаде и прегледају аутомобиле.

Извор: Јутарњи