Србија

Медији преносе! Алексић пребачен у ЦЗ! ОСУЂЕНИЦИ МУ СПРЕМИЛИ ПАКЛЕНУ „ДОБРОДОШЛИЦУ“!

Редитељ злотвор Миодраг Мика Алексић, осумњичен да је силовао глумицу Милену Радуловић и још неколико девојака у својој школи глуме, пребачен у Центарлни затвор (ЦЗ) у Београду у Бачванској одмах после саслушања у Тужилаштву, сазнаје Република.

Према строго поверљивим информацијама до којих је дошла Република, Алексић је одмах изолован од других затвореника, у засебну ћелију, јер је постојала реална опасност да га остали осуђеници линчују.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како истиче наш извор из полиције, међу затвореницима брзо се проширио глас о злодима које је Алексић починио невиним девојкама и већ су му спремили „добродошлицу“.

– Чак и најокорелији затвореници презиру силоватеље. И то је одувек тако – осуђеници се једноставно гнушају и органски не подносе силоватеље и педофиле – објашњава наш извор наводећи да се затворски стражари врло брзо дошли до сазнања да Алексића очекује паклен дочек.

– Управо зато су одмах предузете мере, а Алексић ће смештен у засебну ћелију. Јер, нико не може да гарантује како би остали затвореници према њему поступали. Постоји реална опасност да би неко од њих чак и покушао да га силује – додаје наш саговорник

Подсетимо, Алексић је ухапшен и потом саслушан у Тужилаштву где је негирао кривична дела (укупно 15 – 8 силовања и 7 недозвољених полних радњи), о чему је Република већ писала.

Цела прича одјекнула је у Србији након што је млада глумица Милена Радуловић скупила храбрости да проговори о паклу који је прошла док је била у његовој школи глуме, а убрзо су јој се придружиле и друге напаствоване девојке.

Након тога многе јавне личности су се огласиле и пружиле подршку глумици, мада је било и оних чије је ћутање остало примећено.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Република.рс