Србија

МИКА АЛЕКСИЋ ЈЕ МРТАВ ЧОВЕК: Његова школа ће престати да постоји

Публициста Игор Ивановић каже да је пропаст српског народа почела 1928. године Дрезденским конгресом на коме су комунисти направили план стварања нових нација и држава на српским територијама и чији план је коначно до краја спроведен 90их година.

Ивановић каже да су за постојање такозваних другосрбијанаца заслужни титоизам и Холивуд, односно улога глумаца у савременом животу.

– Глумци су послужили САД да се извршпи преумљење и спроведе план меке окупације. Окупација је прво спроведена на нивоу људских слабости. Глумци су првосвештеници меке окупације – казао је Ивановић.

Он је указао да се глумцима даје превелики значај у српском друштву иако је реч о професији која је склона наркотицима и неморалу, а која је економски у потпуности зависна од других људи па самим тим склона и уценама и контроли.

– Они зависе од позива да их ти невидљиви људи иза сцене позову – указује Ивановић који додаје да су у античком добу глумце сматрали ниже од робова, а да им није дозвољавано да се сахране на гробљу за остале становнике.

– Данас они који су најнестабилнији звог своје професије, који су склони опијатима, неумереном сексу, алкохолу, често и педофилији треба да нам дају савете како да уредимо живот – каже Ивановић.

Он је рекао да не би улазио у спекулације шта се дешавало у на курсу Мике Алексића, али да афера показује да се у тим круговима дешавају ствари на које је део јавности и раније сумњао. Међутим, он каже да је Алексић сада постаје медијска жртва “Психологије чопора”.

– Овде видимо једну писхологију чопора хијена у коме најслабија хијена најаче уједа. Уједају жртву, леш који се већ распао. Овај човек је мртав после свега. Он чак и ако једног дана докаже на суду он никад неће моћи да докаже да је невин просечном човеку. Та школица ће престати да постоји. Он је фактички отписан човек. Како те његове колеге од једном га толико нападају. Врло чудно, шта сте чекали – каже Ивановић.

Ивановић је рекао, да за разлику од глумца Тихомира Станића, каже да су питања зашто нису пријавили раније силовање, зашто је жртва силовања допустила да јој и млађа сестра иде на исто место где је силована итд. легитимна питања у овом случају.

Погледајте ову занимљиву емисију:

Извор: Правда