loading...
Регион

НЕОЧЕКИВАНО! Нова одлука Станивуковића изненадила многе – овако нешто до сада у Српској није виђено

НОВИ градоначелник Бањалуке, Драшко Станивуковић, изненадио је запослене у Градској управи Бањалука, својом новом одлуком.

Као и све до сад, Драшко је ову одлуку која се тиче запослених у Градској управи поделио са својим пратиоцима на друштвеним мрежама:

– Кроз “Срећне часове” градимо пријатељске односе између руководства Града и запослених у Градској управи, јер подршка запослених је кључна за сваки наш наредни корак.

– То ће бити нова пракса коју уводимо, током које ћемо се, моји сарадници и ја, сваког петка, након завршетка радног времена, дружити са запосленима из различитих одељења, те уз неформалне разговоре ослушкивати највеће проблеме и потребе Градске управе и грађана Бање Луке.

Наша идеја је стварање града без подела и на томе ћемо истрајати. Квалитетни људи, који су данас на кључним позицијама у Граду, а који свој посао обављају часно и поштено, остаће на својим местима, а поједини бити и награђени, јер наш принцип је да не мењамо оно што је добро.

– Борићемо се да “Срећни часови” постану пракса, не само у Градској управи, већ и у осталим јавним предузећима у Граду – написао је Станивуковић на свом Инстаграм налогу.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс

loading...