Србија

НЕСТОРОВИЋ ШОКИРАО СРБИЈУ: Кризни штаб изгубио сврху, бесмислени су!

Пулмолог др Бранимир Несторовић, од почетка епидемије познат по комичним и контроверзним ставовима на рачун коронавируса, почео је озбиљно да критикује и своје колеге из Кризног штаба.

Овог пута, гостујући у емисији “После ручка”, он је оценио да је постојање Кризног штаба за борбу против коронавируса бесмислено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Кризни штаб је изгубио сврху. Ово што сада раде је потпуно бесмислено. Оно што говоре звучи крајње нелогично. То мере, до осам, до девет, до седам, до три… То нема никакву сврху – навео је Несторовић коментаришући мере које предлажу његове колеге.

Упитан да ли је „отишао“ или је „најурен“ из Кризног штаба, Несторовић је рекао да је у питању „нешто између“, али да се не каје јер је био тамо.

– Успели смо да пребродимо страх. Сад се људи више не плаше. Већина људи је прележала, већина се не плаши. Тај први период смо добро прегурали, али ово што се сад ради ми се не свиђа, али добро – навео је Несторовић.

Пулмолог је додао и да је велика студија која је рађена недавно на 191 земљи показала да не постоји разлика у смртности између „закључаних“ и земаља које то нису.

 

 

 

 

 

 

Извор: Директно.рс