Србија

ОГЛАСИЛА СЕ ЈОШ ЈЕДНА МЛАДА ГЛУМИЦА: Плаћаш 60 евра да слушаш Микине заповести!

Глумицу Ђурђину Радић узнемирила је вест да је Мирослав Мика Алексић силовао њену колегиницу Милену Радуловић.

Ђурђина је пружила подршку Милени и осталим девојкама које су прошле кроз исто, а онда изнела детаље о глумачкој школи чији је Мика власник.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Јуче ме је дочекала вест о Мики Алексићу. Мало је рећи да сам и даље поптуно шокирана догађајима и да и даље не могу да схватим како се то дешавало испред нашег носа. Код Мике сам ишла 7 година (спорадично додуше јер некад нисмо имали новца за те часове, а ја сам осећала страшну кривицу да ми родитељи плаћају нешто тако скупо чак и кад би смо дошли до неког новца), па сам често ескивирала, а и реално веома је упитно колико је квалитетно утрошено време да после школе плаћаш 60 евра да ти неко говори да си глуп, да си дебил, да си дебео и лењ и притом да урла к’о из мозга док ти све то говори. Све је то наравно лепо упаковано „ТО ЈЕ ВРХУСНКА ПЕДАГОГИЈА И МИКИН МЕТОД“, али као мали немаш појма. Хоћеш да родитељи буду срећни сви су поносни јер си изабран код Мике, Микино дете, као да је „божија светлост“ на тебе пала. И све те чудне ствари као нпр. почетак часа уз молитву „Оче нас“ кроз канон (добар разлог зашто сам данас атеиста иде из тога) забрана да се родитељи укључују на било који начин, дрес кодови, Микине личне заповести (које су биле презентоване као божије) које смо морали да знамо (у једној од тих каже „само Мика влада“, И „Када ме лажете – не лажете ви мене, него лажете себе“ што сад кад погледам кроз ову призму буквално хоћу да урлам од беса“, започела је глумица, па наставила да износи детаље:

„Такође терао нас је да као „навијамо за Обилић“ у тим „заповестима“ буквално који к. Кад си мали све то прихватиш без питања. Мислиш, ваљда одрасла особа и твој учитељ зна најбоље за тебе. Притом Мика је име, Мика је јебена институција. И почнеш да га готивиш. Јесте строг, чак некад и не знаш зашто вице на тебе, стално си к’о на јајима око њега, ал живиш за моменте кад је добро расположен па почнеш себи да правдас тај страх који осећаш сваки пут кад идеш на час. И зато кад те Мика нешто похвали, па човече то је као да си упао у казан ендорфина. Често ми се повраћало кад би кренула на час уторком увече јер сам знала шта би ме чекало – увреде и вриска од које се после питаш зашто постојиш уопште – или ако имаш среће – форе зезање и добар рад. Од те неизвесности сам хтела да полудим сваки пут. Ал’ кад си мали и причаш то другима сви мисле да си размазен и кењкав. Знаш родитељи ти одвајају од уста да плате Мику Алексића, а ти се жалиш. Да, радили смо супер ствари, свашта смо научили, прочитали много књига, ал реално кад погледам све тај страх који је он у нама оформио све време ми правдамо као: „Па Мика је такав – он је строг, али је праведан“ је само порицање трауме. Па људи моји бре, која деца чекају на час и кад сиђе група пре наше ми сви хистерично питамо: „Какав је данас? Је л’ расположен?“ Однос као неки алкохолисани муж и уплашена жена.“

„Просто се тресем од туге и беса како ништа нисам приметила, како је све то он сакрио, како је манипулисао, како је све оно што нас је учио користио за искоришћавање невине деце. Сва та његова правила, потпуно имају смисла за неког предатора. Како ли је само могао да уради нешто тако одвратно дивним и нежним девојкама које су му бескрајно веровале и поштовале га? Киптим од беса. Увек мислиш да би препознао зло, да умеш да осетиш… Не разумем како нам је то тако било испред носа. Хвала Милени И девојакама, ваша храброст и смелост је спасла пуно младих људи и напкон прекинула ову, па да је назовемо правим именом СЕКТУ! Хвала вам што јавно говорите“, закључила је глумица.

Good afternoon ^^ #teatime #selfie #djixx 💋

Posted by Djurdjina Radic on Субота, 20. фебруар 2016.

 

Извор: Курир.рс/К.Ђ.