Србија

ОТАЦ ЦЕЦИНОГ ДЕЧКА БОГДАНА: „Срећни су, сина одавно нисам видео тако задовољног, обострано је!“

За нову љубавну везу Светлане Цеце Ражнатовић (47), јуче није сазнала само јавност, већ и Милош Срејовић, отац њеног девет година млађег дечка Богдана Срејовића.

Некадашњи југословенски атлетичар, специјалиста за троскок у есклузивном разговору за Курир открио је да му син о новој љубави ништа није причао, а истакао је и да подржава сваки његов избор.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Незахвално је то коментарисати. Они су пунолетни, зрели људи, који знају да брину о себи. Колико сам могао да приметим, срећни су и задовољни. То је обострана прича и не бих се даље мешао у то. Морам рећи да Богдана нисам скоро чуо и видео тако срећног и задовољног, па претпостављам да је све у савршеном реду – љубазно је рекао некадашњи атлетски шампион.

На питање од када има сазнање да му је мезимац у љубави са Ражнатовићевом, Милош је рекао да је ту вест прочитао у медијима.

– Јуче сам из медија сазнао да се мој Богдан забавља са Цецом. Није ми то ништа помињао раније, кад смо се чули последњи пут, рекао ми је да ћемо се ускоро видети и причати. Требало је да дође кући за Божић, али је био нешто спречен – уз осмех је завршио Срејовић који живи у Крагујевцу и захвалио се што смо га позвали.

Иначе, Милош је рођен у Крагујевцу, а свој град је прославио давне 1978. године, када је постао првак Европе у троскоку. Те године проглашен је и за најбољег спортисту Балкана. Резултат каријере постигао је 1981. године, а тај скок износио је 17,01 метар, што је и дан данас рекорд у нашој земљи. Због повреде тетива убрзо је завршио такмичарску каријеру.

Покушали смо да ступимо у контакт и са Богданом, да чујемо његов коментар, али на број познат редакцији, нико се није јављао.

Свиђа им се мамин избор Упознала децу с дечком

Цеца је, сазнајемо, упознала Богдана са децом Анастасијом и Вељком. То се догодило на дочеку Нове године 31.децембра када је угоститељ први пут дошао у певачицину кућу на Дедињу. Балканска звезда је наследницима, најпре саопштила да више није сама и да има нову љубав са којом жели да ужива, а како јој је важно шта њени наследници мисле, пре свих га је представила управо њима.

Извор: курир.рс/ Александар Панић