Србија

ОВО ЈЕ ХИРУРГ КОЈИ ЈЕ ГНУСНО ВРЕЂАО МИКИНЕ ЖРТВЕ: Вади се на „жуту минуту“ и да је ИЗГУБИО ПАМЋЕЊЕ?!

Хирург и клинички асистент Игор Игњатовић, пре неколико дана је гнусно псовао, помињао полне органе, бљутаво делио „правду“, вређао глумицу Милену Радуловић, њене родитеље, али и увукао Медицински факултет у скландал око силовања. Све то, учинио је јавно. На питања „Блица“ доктор је међутим, „изгубио памћење“, имао “жуту минуту”, а и сви су га “саветовали да ћути о томе”.

Игор Игњатовић, запослен је на Првој хирушкој клиници Клиничког центра Србије. Ради као хирург више од деценију. Има и статус клиничког асистента на Медицинском факултету у Београду. Уз своје име и титуле, обавезно додаје да је и песник, сликар, летач, ронилац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Преносимо докторове гнусне наводе, који су испрва због самог става, али и коришћеног речника, изазвали сумњу да их је написао неко ко би требало да лечи и предаје:

– Ихххх… па, јбт, „силована”, са 17? Ма иди у четири пи**е материне, ако си била силована са 17, а све отћутала јер си се плашила осуде јавности?????? Ниси рекла родитељима?? Па, какви су то родитељи??? Можда је и тата подводио?? Па је зато ћутала? Хоћемо даље? Ајде! А ако си дала својевољно са 17 (А ТАКО ЈЕ 100% БИЛО) онда си само још једна мала др**а, а Мика бараба!! И то је све… терајте се у к***ц! Нарочито, ови који ће сад да почну да се накнадно јављају – скандалозна је објава Игањатовића на Фејсбуку.

“Блиц” је пронашао доктора Игњатовића кући. Јавио се на фиксни телефон. Потврдио је да је он написао пост. Испрва кроз шеретски смех каже: “То ми не треба као реклама”.

А онда је почео да се правда, да умањује гадост свега што је написао. Чињеница, покушавао је да се извади на заборавност или медицински речено, деменцију.

„Најбоље је да заборавите на ту причу“

– Генерално ја често размишљам на другачији начин. Не баш тако као што сам написао. Не знам шта ми је било. Мени би више одговарало да после 20 година доброг искуства са пацијентима и студентима, ви заборавите то што је написано. Знате колико има интересантнијих ствари о којима може да се пише, а не то. Ја се стварно не бих више бавио тиме. Оставите ту причу на миру. Значило би ми баш – каже доктор и клинички асистент.

Како нисмо пристали, доктор је наставио са правдањем:

– Ја када сам погледао то, ја нисам могао да верујем да сам такве речи уопште написао. Био сам шокиран. Стварно не знам како се догодило да тако нешто напишем. Имамо сви неке ствари у животу када ниси баш и када ти се све скупи, онда ми је дошла жута минута и ето написао сам то – правда се за неодбрањиво доктор.

Питамо га, како може да се не сећа и каква је то “жута минута” у коју се тако упада да се брише памћење сасвим, ако си здрав човек или, је био под дејством неких средстава? Он каже да није од кафане.

– Не знам како се догодило. Ма није од кафане. Немам обичај да тако пишем – каже доктор.

Лекар који је постом извређао нечију децу, њихове родитеље и послао крајње нетолерантну поруку међутим, каже, да би све то што је он писао требало заборавити, јер је он породичан човек.

– Имам породицу, децу, имам високе оцене које ми студенти дају. Стварно све ми је било добро и саветовали су ме да не говорим о томе уопште више – каже Игњатовић.

Осим што је са свега пар реченица довољно рекао о себи речником који користи, начином на који вређа и износећи своје ставове, Игњатовић је увукао и Медицински факултет у скандал када је такође на Фејсбуку написао измишљени сценарио:

– Ма да… Ај сад, срце, ми се знамо већ 25 година. Сутра ујутро ја испалим причу да ми је проф (презиме нећемо објавити) на Биологији на првој години тражила да је орално задовољим да би ми дала 10!!! Ја, шта ћу, нисам учио, зароним главу у бабу и узмем језиком све брисеве! Тада ме било блам да то причам, али сада ево, кад је фора, узмем адвоката и тужим Медицински факултет за надокнаду за душевну бол! Баба ме силовала… шмрц. Ето тако то изгледа… – написао је Игњатовић.

Медицински факултет у Београду није се још огласио, нити оградио од свог клиничког асистента.

За сада један гнусан пост разоткрио је не само неваспитаног и нетолерантног човека. А хирург је. Бахатог човека који потеже имена професора и колега, просветне и научне институције и ставља их јавно у баналан сценарио користећи примитиван речник. А клинички асистент је на факултету.

Чињеница, Игор Игњатовић је разоткрио највише себе и не би нас интересовало какав је човек да није и онај који треба да лечи и на чији операциони сто може неко доћи, или држати вежбе будућим лекарима. Његова “жута минута” је рекла све.

Извор: Блиц