Србија

ОВО ЈЕ ОТАЦ ЦЕЦИНОГ ДЕЧКА: Чувени спортиста је био шампион Европе, а његов успех је још увек рекордан у нашој земљи

Фото: Фејсбук принтскрин

Највећа Балканска звезда Светлана Цеца Ражнатовић (46) како сазнајемо, већ неко време је у емотивној вези са Богданом Срејовићем (38) из Београда.

Према речима извора блиском пару, упознавање се десило на рођендану Цецине пријатељице, а после неколико недеља дружења, започели су романтичну љубавну везу, све о томе сазнајте ОВДЕ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо Богдан је власник једног познатог ресторана у Београду, али Цецин изабраник је и сувласник још неколико ресторана који се налазе у српској престоници. Сада су медији открили и да је Богданов отац Милош Срејовић, некадашњи југословенски и српски атлетичар.

Рођен је у Крагујевцу, а свој град прославио је давне 1978. године, када је постао првак Европе у троскоку. Те године проглашен је за најбољег спортисту Балкана. Резултат каријере постигао је 1981. године, а тај скок износио је 17,01 метар, што је и дан данас рекорд у нашој земљи. Због повреде тетива брзо је завршио такмичарску каријеру.

Такође, Богдан има ћерку Искру, за коју је доста везан, а у браку је био са Зораном Тасовац, иначе садашњом девојком Саше Ковачевића.

Упознавање између Цеце и Богдана десило се на рођендану њене пријатељице, а после неколико недеља дружења, започели су романтичну љубавну везу. С друге стране Срејовићева бивша супруга већ годинама ужива у љубавној вези са једним од наших најпожељнијих певача Сашом Ковачевић и не крије колико је заљубљена.

Извор: Блиц/Ало.рс/М.А.