Србија

ПОТПУНИ ПРЕОКРЕТ У СЛУЧАЈУ МИКЕ АЛЕКСИЋА? Очекује се да полиција достави НОВИ МАТЕРИЈАЛ!

Међу сведоцима који ће највероватније бити позвани на саслушање су Алексићева супруга Биљана Машић, као и глумац Иван Зарић, који су предавали у школи „Ствар срца“

Истрага која се води против Мирослава Мике Алексића (69), редитеља и власника школе глуме „Ствар срца“, који је ухапшен због сумње да је силовао и полно узнемиравао његове ученице, наводно ће бити проширена следеће недеље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Очекује се да ће током наредне недеље полиција тужилаштву доставити нове кривичне пријаве, које су после привођења Алексића поднеле нове оштећене. Нове девојке које су поднеле пријаву против Алексића, наводно су тврдиле да су прошле исти пакао као и остале девојке. Највероватније, управо због тога истрага ће бити проширена“, каже саговорник и додаје:

„Такође, остало је да током следеће недеље исказ у тужилаштву да и малолетна Алексићева ученица, која га је оптужила за злостављање. С обзиром да је малолетна она ће имати статус посебно осетљивог сведока и током наредне недеље би требало да у тужилаштво стигне вештачење психолога и психијатра“, каже саговорник.

Међу сведоцима који ће највероватније бити позвани на саслушање су Алексићева супруга Биљана Машић, као и глумац Иван Зарић, који су предавали у школи „Ствар срца“. Алексића су, поред глумице Милене Радуловић, пријавиле и И. И., И. В. и М. Ђ. Радуловићева је јавно проговорила и детаљно навела кроз који пакао је прошла.

„Имала сам 17 година када ме је силовао, у новембру 2012. Све је пажљиво испланирао. Говорио ми је да је то радио из педагошких разлога. Водио је рачуна да се сексуално злостављање догоди у току часа, у соби поред оне у којој су били ученици. Користио је ситуацију што смо биле у шоку. После свега што сам преживела, прошла сам кроз различите фазе. Појавио се огроман осећај кривице. И како да све испричам родитељима?! Његова манипулација и иде ка томе да вам усади огроман осећај одговорности, саучесништва, кривице. Зато сам одлучила да више не ћутим. Ово је ствар која мора да се доводе до краја“, рекла је тада Милена Радуловић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Мондо