loading...
Србија

ПРОГНОЗА! Данас углавном облачно и суво до 10 степени! Ево када нам стиже промена времена!

Временска прогноза за четвртак 7. јануар.

Време у Србији

Само ујутру и пре подне у централним, јужним и источним крајевима, местимично са кишом, у брдско-планинским пределима са снегом.

Ветар ће бити слаб, западни и северозападни. Јутарња температура од 1 до 6 степени, а највиша дневна од 6 до 10 степени Целзијуса, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.

Време у Београду

У Београду ће бити умерено до потпуно облачно и суво. Ветар слаб, западни и северозападни. Јутарња температура око 4, а највиша дневна око 8 степени Целзијуса.

Изгледи времена за седам дана – до 14. јануара

До краја недеље умерено до потпуно облачно и хладније са падавинама, а само у суботу на северу и западу углавном суво. У брдско – планинским пределима са снегом, а у нижим пределима мешовите падавине, киша и снег.

У петак и недељу киша ће се понегде на југу и југозападу ледити при тлу. За дане викенда очекује се стварање, односно повећање висине снежног покривача у већем делу Србије.

У понедељак постепени престанак падавина. У уторак суво и хладно. У среду ново наоблачење са падавинама, у нижим пределима са кишом и снегом, а у вишим пределима са снегом.

 

Извор: rs.sputniknews.com

loading...