Србија

ПУКОВНИК НИКИЋ ПОНОВО УДАРИО НА ПРЕДСЕДНИКА: Вучић је издајник, отићи ће на крилима трагедије (ВИДЕО)

Приватни рат председника државе Александра Вучића и пензионисаног пуковника српске полиције Славка Никића се наставља оштрије него икад.

После два јавна скандала на ТВ Пинк, првог када је СНС кадар Милован Дрецун покушао да омаловажи српског обавештајца пуковника Славка Никића, па га је Никић усред емисије уживо извређао а Вучића назвао лажовом и издајником, и другог када је Вучић, Никића на истој телевизији назвао лоповом и пљачкашем, долазимо и до трећег наставка, у којем Никић враћа лоптицу увреда Вучићу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Гост ванредног интервјуа на Славија инфо тв био је човек који је разбио медијску блокаду на Пинку Славко Никић.

У емисији Интервју Славко Никић је објаснио како је тај цео дана текао и шта му се све догодило. Славко тврди да са Пинка лажу Србе на Космету да их Вучић штити док он заправо издаје све.

На излазу из студија испречила му је пролаз највероватније прва жена Александра Вучића, Ксенија Вучић и није му дозволила да изађе.

Тад је и почела да хистерише на њега али Славко се уздржао и јавно упозорио јавност на ненормално понашање дотичне, како каже небитне али опасне особе.

Славко Никић је више пута одликован у току своје каријере и тешко му је пало да га Милован Дрецун прозива а да његово залагање за откривање злочина назива будалаштинама.

Због пријатеља Александра Вучића на Косову и Метохији кости његове мајке разноси пси по Приштини и није више могао да трпи ово понижење!

Вучић је добио задатак да испоручи све Србе који су ратовали за Космет Хагу и то по потерници Приштине.

Језеро Газиводе сам ја бранио док се Вучић усељавао у нови стан који је добио од државе. Моја и друге породице су плакале док је он прослављао усељавање.

Продали су Србе преко Дрине сад хоће и нас. Вучић је за мене издајник и то се неће променити загрмео је Никић.

Вучић је на Косову отишао код домаћина који иначе држи јавну кућу е такав је његов домаћин.

Вучић је на крилима издаје дошао а отићиће на крилима трагедије закључио је Никић.

ВИДЕО:

Извор: Wебтрибуне.рс/Славија инфо