loading...
Свет

САША РАДУЛОВИЋ ИЗНЕО СТРАШНЕ ТВРДЊЕ: Свет контролише 15 породица, а ово су им планови

Гостујући у емисији “Кота-17” продукције Хелм Каст председник Доста је било Саша Радуловић објаснио је како је његова странка на последњим истраживањима избила на прво место по популарности опозиционих партија у Србији.

Без обзира на тренутну “дисторзију” на политичкој сцени у Србији, он тврди да су задња истраживања ставила његову странку на почетак колоне, због принципијелног става да је Косово саставни део Србије, и да су атак на људска права током пандемије, неопростива за тренутни режим.

Он је такође нагласио да је ДЈБ скинуо рукавице и да више нема политичке коректности према било ком појединцу или институцији која и даље подржава поступке Владе Србије.

Радуловић тврди да ће глобално гледано, бити јако тешко, али да анти-глобализам креће у озбиљну офанзиву, јер су обични људи у Србији и Европи, схватили ко им ради о животима. Он је детаљно објаснио како 15 породица контролише цео свет и какви су планови банкара код којих се све земље задужују, па и САД. Он је објаснио да САД не штампају новац како то многи верују већ да то раде приватне банке.

Такође је истакао два услова за улазак у коалицију са могуцим партнерима – обавезна контрола на следећим изборима и очување Косова и Метохије у саставу Србије.

Извор: Правда