Србија

СКАНДАЛ У ЕМИСИЈИ УЖИВО: Ненад Чанак напустио студио чим је видео ко се укључио у програм (ВИДЕО)

Први човек Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак јутрос је напустио студио ТВ Хаппy јер није желео да учествује у разговору са Драгославом Боканом из Института за националну стратегију.

Тема разговора, између осталог, била је и случај који је потресао Србију – школа глуме Мике Алексића и ужасне исповести које ових дана износе његове жртве на челу са глумицом Миленом Радуловић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бокан се у гостовање укључио преко Скајпа, али Чанак ни на који начин није желео да има контакт са њим.

– Откуд овај човек овде? – упитао је Чанак.

Како је навео, није му речено да ће „размењивати мисли, да смо ми неке стране у свему томе, рекли сте да ћемо причати о разним темама…“.

– Мене је ова гадарија испунила ужасом толико да уопште нећу да коментаришем, нека о томе говори суд и то ме већ испуњава гневом, а ове личности какве имате подсећају ме на деведесете – рекао Чанак у живом програму.

Даље је наставио:

– Ево вам те личности! Хвала, ја у овоме нећу да учествујем… Хвала и толико од мене – рекао је Чанак, након чега је устао и напустио студио.

Бокан је на то рекао да „одгледамо патетичан одлазак Ненада Чанка, човека који је владао овом земљиом, његова борба није била против Милошевићевог режима него против државе“.

Драгослав Бокан је, иначе, и јуче, само на ТВ Прва, говорио о случају Мике Алексића и школе глуме, показавши, заједно са Јеленом Тинском, једно тужно и жалосно лице Србије које омаловажава жртве и минимизира њихову патњу.

Говорио је о томе да је и његова ћерка такође ишла код Мике и да „има фантасично искуство“, јер „оне што су увреде, она је то схватала на дечји начин“.

Такође, додао је и да је њему непојмљиво да жртва силовања прави серију и пише сценарио, што је назвао – перверзним?!

– Ако је она под траумом, ако јој је тешко да сведочи, ако плаче, јеца, не жели тога да се сећа, а сад прави серију. То је перверзно – рекао је Бокан, уркос томе што глумица Милена Радуловић никада није изјавила да ће да прави серију о ужасу који је доживела.

То Бокану и Тинској није сметало да наставе у сличном тону, ниподаштавајући жртве и малтене оптужујући их да су криве за све оно што им се дешавало.

Извор: Блиц