Србија

СТАТУС МАЈКЕ УЗНЕМИРИО ЈАВНОСТ: Манијак јој истраумирао ћерку (11), пришао јој и…

ЈЕДНА мајка из Ниша упозорила је родитеље путем Фејбука да је њеној једанаестогодишњој ћерки на аутобуском стајалишту у нишком насељу Трошарина прилазио непознати мушкарац и запиткивао је „да ли је сама“.

Насртљивац је одустао тек када га је отерао човек који је чекао аутобус на истом месту, али је дете несумњиво већ доживело трауму и плаши се да надаље само иде до школе. Инцидент се десио 18. јануара, а поменути пост на Фејсбуку ова Нишлијка је објавила 19. јануара.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Само да скренем пажњу родитељима на Трошарини а и шире. Моје дете је јуче поподне (18. јануар, прим.аут) око 17 часова чекала аутобус на станици према Бањи, чекала је аутобус за Чалије. Каже да јој је неколико пута прилазио мушкарац и питао је да ли је сама или је неко са њом. Она се приближила поред једне девојке дајући му до знања да није сама на станици, међутим он је и ту пришао да пита да ли је сама. Дете уплашено наравно има 11.година. Прошао је други човек и отерао га на сву срећу. Убрзо јој је наишао и бус. Једно непријатно искуство које је њу потресло и због чега има страх да иде и враћа се из школе сама, написала је ова Нишлијка.

Мајка девојчице каже да мушкарац који је пришао њеној ћерки и питао је да ли је сама, има до 45 година и да је средње висине. Она потврђује да је случај пријавила полицији и надлежном тужилаштву у Нишу.

Објава је изазвала велико интересовање на интернету па је директно подељена скоро 300 пута у родитељским и разним другим групама.

Реагујући на објаву, Нишлије потврђују да дете није измислило причу те, да особа која ради такве ствари заиста постоји и да су га већ јурили у том крају. Зато и сумњају да се можда ради о истом човеку.

– Радила сам на трафици пре пар година баш на Трошарини, он је сваки други дан тамо, јурила сам га и ја и комшија из друге трафике, дете не лаже. Увек је чекао пола четири зими када пада мрак, ма мора да је исти манијак, има га сад око 65 година пошто је то било пре пет, шест година“, написала је једна Нишлијка. Она је, препричавајући случај од пре неколико година, навела да је њен комшија у другој трафици јурио напасника га јер је пришао девојчици и почео да се чеша о њу.

За сада није познато да ли се ради о истом манијаку или су у питању различите особе.

Оно што је евидентно јесте и да се органи реда баве овим случајем. Како је потврђено у Полицијској управи у Нишу, полиција испитују се све околности овог догађаја.

Извор: Блиц