Свет

Стравично! МИЛАН ЛОНЧАР УБИЈЕН У АМЕРИЦИ!

Младић је шетао свог пса у четврти Бреверитаун и када је скренуо у Улици Џеферсон око 19 сати, пришла су му два мушкарца и покушала да га опљачкају, саопштила је полиција

Милан Лончар, 25-годишњак српског порекла, убијен је синоћ док је шетао пса недалеко од своје куће у Филаделфији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Младић је шетао свог пса у четврти Бреверитаун и када је скренуо у Улици Џеферсон око 19 сати, пришла су му два мушкарца и покушала да га опљачкају, саопштила је полиција.

„Снимак разбојништва забележен је и на видео надзору. На снимцима смо видели како пљачкаши претресају Лончарове џепове. Убрзо након тога је један од мушкараца отворио ватру и погодио жртву у груди. За сада је познато да није било туче“ рекао је Скот Смол инспектор полиције у Филаделфији.

Полиција је пронашла несрећног младића у локви крви у полусвесном стању. Иако рањен, и даље је стезао поводац на којем је био његов пас, рекли су истражитељи.

Лончар је хитно превезен у Универзитетску болницу Темпл, где је упркос свим напорима лекара проглашен мртвим у 19.30 сати.

Пљачкаши су након пуцњаве побегли са места злочина. Према речима инспектора, снимци са надзорних камера би могли да помогну у проналажењу убица..

Комшије су за „НБЦ Филаделфија“ рекле да су Милана често виђале како шета пса. Убијен је само неклико стотина метара од куће у којој је живео.

Пре годину дана завршио факултет

Милан Лончар је пореклом из Србије, али је одрастао и школовао се у Филаделфији. Лончар је дипломирао на Темпл универзитету у децембру 2019. године.

„Тужни смо јер је један живот прекинут на тако бесмислен начин. Памтићемо Милана и саосећамо са његовом породицом у овако тешком тренутку“ рекао је декан Темпл универзитета.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо.рс/блиц.рс