Свет

ТРАГЕДИЈА У ПОРОДИЦИ ПЕРИНОВИЋ! Мајка убила троје деце! Муж Томислав ушао у кућу и затекао стравичну сцену!

Полиција у Викторији у Аустралији у једном породичном дому пронашла је четверо мртвих, а међу жртвама су мајка и троје деце, преноси Daily Mail

Полиција сумња да је троје дјеце – Клер (7), Ану (5) и Метјуа (3) убила њихова мајка Кејти Периновић (42) , која је након тога починила самоубиство.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тела жртава пронашла је полиција у четвртак у дому Периновића, након што је Кејтин супруг Томислав (48) алармирао све службе.

Истражитељи Одсека за убиство, у изјави за медије, потврдили су да г. Периновић није био укључен у чин убиства па је одмах пуштен из затвора.

Тугујући пријатељи и суседи Периновића изјавили су како се Кејти већ неколико недеља понашла необично.

– Неколико недеља пре овог несретног догађаја, Катие и њезина деца присуствовали су рођендану моје ћерке. Кејти је било необично тиха и никад је досад нисам видела у том издању. На рођендану је било и неколико других мама које су одмах приметиле њено чудно понашање – рекла је комшиница Мери Гровс.

Пре три месеца Катие је неочекивано дала отказ на свом радном месту гдје је годинама радила као психотерапеуткиња, а њени пријатељи и познаници сумњању да је разлог томе била депресија.

Према писању портала Herald Sun, породица Периновић је хрватског порекла. Пишу и како је преминулој жени девојачко презиме било Блажевић, а њена мајка такође наводно живи у Аустралији.

 

Извор: Еспресо.рс/24сата.хр