Србија

ТРАГИЧАН КРАЈ ПОТРАГЕ! Пронађено тело Милорада Влаовића!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Тело мушкарца које је аутријска полиција недавно извукла из Дунава у близини Линца припада кувару Милораду Влаовићу (39) из Новог Сада, који је нестао крајем новембра прошле године на речном броду „Примадона“ у Линцу у Аустрији.

Да се нажалост ради о несталом Милораду, потврдила је за „Блиц“, његова супруга Жељка Влаовић, која је све време гајила наду да ће он бити пронађен жив.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Тачно је, потврдили су ми данас званично да је то Милорад. Имали смо неку наду, али ето. Рекли су ми да је разлог утапање, а то био несрећан случај – рекла је Жељка у разговору за „Блиц“.

Милорад је последњи пут био виђен 21. новембра на броду у Аустрији на којем је радио и од тада му се губио сваки траг. За њим је била расписана и Интерполова потерница, а средином децембра појавила се информација да је у граду Штајеру виђен мушкарац који одговара његовом опису, због чега је ангажована полиција која је претраживала цео регион.

Међутим, крајем године аустријска полиција је извукла тело из Дунава у близини Линца, а у старту се сумњало да је реч о Влаовићу. Детаљ који је указао полицији да би то могао бити он јесте сат на руци утопљеника, који је исти као онај који је носио нестали кувар. Све време чекали су се резултати обдукције, који су на крају показали да се заправо ради о Милораду Влаовићу.

 

 

 

 

 

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Блиц.рс