Србија

ТРОЈЕ УБИЈЕНО, ТРОЈЕ РАЊЕНО! Језиво сведочанство комшинице коју је убица са Пештера упуцао у ногу: Упао је у кућу, па запуцао

Енедин Т. (44) осумњичен је да је данас убио своју бившу жену, таста и ташту у селу Расно код Сјенице. Иако су прве информације говориле да је рањен само један мушкарац, испоставило се да има чак троје рањених.

Убијени су Фехим Ш. (64), Шефка Ш. (60) и Бисера Ш. (44). Рањен је Беким Ш. (35), док су још две особе које су се налазиле у кући са убијенима Зинета А. и Невзат А. такође рањене.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Зинета је погођена у ногу, а Невзад се због задобијених повреда налази у болници, али се за сада не зна о каквим повредама се ради.

Како „Блиц“ сазнаје, Зинета је након пуцњаве испричала да је Енедин ушао у кућу у којој су се налазили убијени и рањени, почео да псује, а затим извадио пиштољ и из истог испалио више хитаца.

Према првим информацијама, узрок трагедије су лоши породични односи, јер је осумњичени који је дошао из Немачке где се налази на привременом раду, троје људи, а брата своје бивше жене тешко ранио и лекари му се боре за живот.

Осумњичени је након злочина побегао са лица места и у току је опсежна потрага за њим.

Извор: Блиц