Србија

ТУГА У СРБИЈИ! Преминула Снежана Радовановић!

ОВОГ викенда је у Дому здравља у Варварину дежурство почело минутом ћутања за Снежану Радовановић (58), омиљену лаборанткињу ове здравствене установе која је од последица вируса корона преминула у Општој болници Крушевац.

Како сазнају „Новости“, Снежана је изгубила битку са болешћу на Инфективном одељењу крушевачке болнице.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Корона је однела дивну особу, нашу лаборатњкињу Снежану Радовановић била је увек тиха, предусретљива, дивна колегиница, како је рекао њен супруг, увек са осмехом-сведочи за „Новости“ др Јасмина Ракић, директорка Дома здравља „др Властимир Годић“ у Варварину.

-Тешко да можемо да поверујемо да нас је напустила. Велики је то губитак за њену породицу и за наш Дом здравља, где је сви оплакују. Остаће заувек у нашим срцимама.

Снежану добро памте и пацијенти. Кажу да је увек била према свима љубазна. Никада се није жалила на посао и била је спремна да свима изађе у сусрет.У Дому здравља радила је од првог дана, живела је у Бачини, где је и сахрањена 7. јануара.

У првом таласу епидемије, Варварин је изгубио још два медицинска радника. Како су „Новости“ писале, од последица КОВИД инфекције преминули су Мирослав Васић (58), који је важио за врхунског стручњака, а у родном крају где је годинама након завршеног Медицинског факултета у Нишу, имао приватну праксу, био је многима омиљени лекар. Своју каријеру, популарни др Мића почео је управо у Дому здравља.

Само неколико дана касније, вирус је однео живот др Драгослава Арсића(70),уваженог специјаисте-пнеумолога, одборника СНС у локалном парламенту, који је био ангажован при комисији РФЗО.

 

 

 

 

 

 

Извор: Новости.рс