Србија

ВОЛЕЛА БИХ ДА САМ ЈЕ РАНИЈЕ УПОЗНАЛА: Ово је инспекторка Весна Гашић Стојковић која је помогла Милени Радуловић (ФОТО)

Милена Радуловић захвалила се посебној инспекторки

Глумица је дала исказ у полицији, а онда се захвалила једној посебној инспекторки, која јој је, како је сама написала, помогла да врати веру у живот и институције.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милена Радуловић, након јавног признања да је била жртва силовања глумца Мирослава Мике Алексића, дала је исказ у полицији. својих колега, па до обичних грађана, а веру у институцију и живот вратила јој је инспекторка Весна Гашић Стојковић, којој се јавно захвалила путем друштвене мреже Инстаграм.

– Особа која враћа веру у живот и институције је инспекторка Весна Гашић Стојковић. Њу кад видиш знаш да #нисисама! Капа доле за ову невиђењу жену и њен професионални приступ. ! Инспекторка Весна Гашић Стојковић! Немојте да заборавите ово име. Не само зато што може да вам помогне, већ зато што такви људи мењају Србију у боље место. Ако сте доживели нешто слично или знате некога коме је потребна помоћ Ево ко ће вам помоћиИ !Хвала, Весна!!! ПС: Шерујте, ако вам није тешко!! Волела бих да сам на Весну наишла раније. – написала је Милена у објави на Инстаграму.

Весна Гашић Стојковић, јавности је постала позната по документарцу „Бука и бес“, који се бавио проблемом малолетничке делинквенције.

Извор: Новости