Србија

Вучић проговорио о прислушкивању! Ево шта се крије иза свега!

Председник Србије Александар Вучић каже да поседује снимак дела својих прислушкиваних разговора, на којима се чује звоно телефона и цели разговори које је имао.

Рекао је да, ако је потребан већи доказ од тога да је прислушкиван, очекује да му се каже, али да се сам неће бавити тим питањем, већ то препушта, како је рекао новинарима у Лаћарку, надлежним српским органима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Чувам те снимке и нећу вам то дати, јер нећу да рушим своју државу, пошто верујем у њихову част и поштење људи у овој земљи. И верујем да им страни интереси неће бити испред интереса Србије“, навео је Вучић, али и рекао:

„Нису сви заслужили значку коју имају“.

Уверен је да ће надлежни тај посао урадити у складу са законом.

„Нећу тиме да се бавим. Наша држава постоји, за разлику од других које постоје само на папиру и којима руководе стране службе. Србија је једна од ретких независних држава и тиме може да се поноси“, поручио је Вучић.

Додаје да то само говори да одређени људи не заслужују значку коју имају.

Истиче и да је Србија земља у којој не доминирају интереси туђих страних служби и где се не ради о њиховом интересу.

На питање да прокоментарише изјаву бившег начелника Управе криминалистичке полиције (УКП) Србије генерала Родољуба Миловића – да српска полиција не постоји ако је тачно да је председник Србије прислушкиван годину и по – Вучић је кратко одговорио да је Миловић у праву, да такве ствари не смеју да се дешавају.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Танјуг