Русија

ЗАПАД У НЕВЕРИЦИ! Предвиђање чувеног руског научника из 1990: Совјетски Савез ће прво нестати а онда ће га Русија обновити 2025.

Откривен датум обнове СССР-а и духовна престоница Новог Савеза. Невероватна научна прогноза о судбини Совјетског Савеза, коју је чувени математичар Сидик изрекао на главној ТВ СССР-а давне 1990. године, почиње да се остварује.

Давне 1990. године, у СССР-у, један научник – математичар је, током директног телевизијског преноса дао нумеролошку прогнозу: Совјетски Савез би ускоро требало да пропадне … али само привремено.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

За 20-25 година, обични људи основаће покрет за његову обнову. Покрет ће се завршити за неколико година поновним успостављањем Велике земље – али на квалитативно другачијем нивоу организације и спровођењу стварне моћи читавог друштва.

Старија генерација се вероватно сећа једног чудног инцидента на ТВ-у, који се догодио непосредно пре распада СССР-а, у јесен 1990.

У једној од првих тадашњих емисија наступао је Мохамед Сидик, професор на Универзитету у Лондону и почасни академик многих светских академија, доктор физике и математике родом из Авганистана.

Врхунац тог емитовања била је његова јединствена прогноза, заснована на науци о нумерологији. Користећи се разним врстама дигиталних параметара који прате живот особе, или било које организације, он је са невероватном тачношћу описивао њихову прошлост, садашњост и, што је веома важно, будућност.

Али, главни разлог зашто је многим грађанима остао у сећању јесте његова прогноза о судбини СССР-а. Одговарајући на питање једног од гледалаца, он је предвидео скори распад Совјетског Савеза и распад Комунистичке партије СССР-а до краја 1991. Публика и сви гледаоци били су шокирани.

Али најзанимљивије је уследило после. Сидик је рекао да ће двадесет година након тога нови народни покрет из земаља бившег СССР-а почети поново да га ствара.

Њихови напори биће крунисани стварањем потпуно новог типа државе – засноване на духовним и моралним вредностима и природним и друштвеним законима.

Русију је назвао центром развоја овог Новог света. Иницијатива ће се, према његовим речима, развити у Украјини.

Штавише, духовна престоница овог Новог света, где ће се родити ова идеја и идеологија, према његовим прорачунима, требало је да постане град Чернигов…

И ово није једина изјава научника по овом питању. Сличне изјаве дао је у интервјуу за друге новине исте године.

После тога је постао персона нон грата, прво за Горбачова, а затим и за Јељцина.

По њиховом директном наређењу, протеран је из земље. Затим је неко време живео у средњоазијским земљама бившег СССР-а, а затим се преселио у Авганистан. Након тога, губе му се трагови и показало се немогуће пронаћи га путем званичних извора.

Међутим, у мају 2019. Сидик неочекивано ступа у контакт са јавним активистима Чернигова и изражава велику жељу да поново посети град како би потврдио своју прогнозу о невероватној судбини овог града.

Штавише, он предлаже да се овде одржи Светски форум, на којем ће бити представљени модел и програм Новог света.

Занимљиво је да би, према најновијим математичким прорачунима које је извео већ познати научник Сидик, обнова Савеза требало да се догоди 2025. године.

Сидик није објављивао ове информације из више политичких разлога, али у својим недавним интервјуима јасно је ставио до знања да је процес у пуном јеку и да би требало да буде завршен у наредних неколико година.

Као што видимо, уважени, светски признати научник, сасвим сигурно указује да Совјетски Савез не само да ц́е бити обновљен, већ ће временом територијално обухватити и стале државе света.

Да, наравно, имаће друго име. На пример – Еколошки духовно-уједињени свет. А суштина социјалне структуре биће другачија – она која узима у обзир све, де фацто постојеће сфере друштвене свести и типове економских односа и понудиће друштву такву слику, идеју, осећај и циљ ОПШТЕГ развоја – који ће га помирити, ујединити и дати импулс да крене напред ка свим друштвеним групама – свим људима на Земљи.

 

 

 

 

 

 

 

Извор: Webtribune.rs