Србија

ЧАНАК ИЗАЗВАО НА ДВОБОЈ ЛИДЕРА СРС: Хајде војводо, хајде с*еће једно, сви*о једна пиштољ ти, пиштољ ја

БЕОГРАД – Председник Лиге социјалдемократа Војводине Ненад Чанак јутрос је изненадио гледаоце гостујући у јутарњем програму на телевизији кад је водитеља Миломира Марића упитао да ли му се некад повраћа, да ли је некада видео леш и слично…

Чанак се потом осврнуо на недавно гостовање на истој телевизији када је укључен и Драгослав Бокан због чега је прошле недеље и напустио емисију, а затим и на синоћње гостовање лидера ЛДП Чеде Јовановића у емисији Ћирилица после чега је испричао како је Војиславу Шешељу, лидеру радикала, својевремено понудио „двобој пиштољима да то реше једном заувек“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Хајде војводо, хајде сме*е једно најобичније, пиштољ ти, пиштољ ја… Свако може да каже да је била самоодбрана – рекао је Чанак настављујући са низом увреда.

Чанак је потом прокоментарисао инцидент који се синоћ догодио у Марићевој „Ћирилици“, кад су Шешељ и Драгослав Бокан ушли у вербални дуел са Чедомиром Јовановићем, после којег је лидер ЛДП напустио студио.

Ненад Чанак је Шешеља и Бокана назвао смећем, а водитељу Марићу је рекао да је зао и подмукао човек.

– Говорим врло озбиљно! Та гомила сме*а, од Шешеља и Бокана па надаље, себе представља као не знам какве интелектуалце националне оријентације. Они су увреда и за интелектуалце и за нацију… Да их видим, све те делије и јуначине без бодигардова… Ево, господо, бирајте оружје, ‘ајде да то решимо једно заувек! – рекао је Чанак додавши да се они усуђују да имају мишљење.

Чанак се похвалио и да је лично „овом руком“ потписао одлазак Милошевића у Хаг и „кога је брига што је на Видовдан“ те да му је само жао што „му није суђено овде“.

Чанак је, уз повишен тон, рекао и да је доста да га малтретирају с тим Шешељевим докторатом па додао да је „Шешељ својевремено рекао Вуку Драшковићу, кад га је овај питао како може толико да лаже, да не треба да брине за своју будућност док је у Србији милион неписмених“.

Он је поновио позив на двобој Шешељу и другима али без бодигардова називајући их „кукавичким сме*ем“

– Е па Војиславе Шешељу, сви*о једна, чекам те где хоћеш и кад хоћеш с пиштољем, понеси и ти твој, пи**а ти материна, који си потезао на студенте! Да те видим да решимо то нас двојица веч једном занавек… – рекао је Чанак не спуштајући тон.

Извор: Курир.рс/ТВ Хаппy