Србија

ЋЕРКА БИЛА ГЕЈТСА ПРИМИЛА ВАКЦИНУ ПА ШОКИРАЛА СВЕТ: Нажалост, вакцина нема ту моћ

Фото: Јутјуб

Џенифер Гејтс, ћерка оснивача “Мајкрософта” Била Гејтса, примила је у петак прву дозу вакцине против Ковида-19 и стигла да се нашали на рачун бројних теорија завере око тога.

“Нажалост, вакцина НИЈЕ имплантовала мог генијалног оца у мој мозак – кад би само мРНА имала ту моћ…”, написала је Џенифер на “Инстаграму”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates)

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њен отац фокусирао се у оквиру своје Фондације Бил и Мелинда Гејтс на побољшање технологије развоја вакцина и дуго је упозоравао на могућност вирусне пандемије, добрано пре него што се Ковид раширио светом. Због тога је Бил Гејтс постао централна фигура антивакцинашких теорија завера.

Осим што се нашалила на рачун оца, Џенифер (24), студенткиња медицине, објавила је своју фотографију са маском и стикером на којем пише да је примила вакцину.

“Више сам него привилегована да примим своју прву дозу мРНА да научи моје ћелије да надодају заштитни имуни одговор на вирус. Као студенткињи медицине која жели да постане лекар, захвална сам што ће ми то дати заштиту и безбедност за будућу праксу. Охрабрујем све да више читају и размотре то (вакцинисање) за себе и своје породице кад им се пружи опција. Што се више људи имунизује, наше заједнице ће бити безбедније за свакога”, навела је Џенифер.

Она се такође захвалила свима који су омогућили да дође до вакцине, пренео је СИ-ЕН-ЕН.

Извор: Блиц