Србија

ЂОРЂЕ БАЛАШЕВИЋ ПРЕДОСЕТИО КРАЈ? Овом поруком је збунио своју породицу! (ФОТО)

У данашње време, када је страх од корона вируса на домаћој сцени достигао врхунац, Ђорђе Балашевић је пред смрт чудном поруком збунио је своју породицу, али и забринуо бројне обожаваоце. Наиме, његова ћерка Јелена Беба Балашевић са својим пратиоцима поделила је интересантну преписку са својим оцем чувеним кантаутором Ђорђем Балашевићем, те су многи поставили питање, да ли је и чувени музичар заражен корона вирусом?

Ипак, његова ћерка поручила је да он није позитиван на корону, већ на живот, те су сви одахнули.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– На срећу, није позитиван на корону, само је позитиван на живот. У овом сулудом времену гледа како да нас насмеје. Коронуо је, дакле, већ од затварања, неизвесности, лоших вести сваки дан, бриге – додала је Беба.

Познато је колико је Ђорђе Балашевић био везан за своју ћерку Бебу, а како је и сам истакао један од најтежих периода у његовом животу био је управо када је његова ћерка доживела тешку сабраћајку. Јелена Балашевић тада је месецима била непокретна и у заиста критичном стању. Али је уз подршку породице, тате Ђорђа и мајке Оливере, те свог брата Алексе успешно пребродила тежак период.

Извор: Информер