Свет

ЕСТРАДА У ПАНИЦИ НАКОН ХАПШЕЊА ВЕЉЕ НЕВОЉЕ: Певачи, глумци и спортисти у страху да не исплива…

Након што је ухапшен предводник организоване криминалне групе Вељко Беливук, познатији као Веља Невоља, осумњичен да је починио кривична дела удруживање ради вршења кривичних дела, тешко убиство и отмица, паника није настала само међу криминалним миљеом.

Свима је опште позната спрега естраде и “опасних момака”, због чега се сада сада многе јавне личности тресу да ли ће њихова веза бити откривена. Како сазнајемо, Веља је међу певачима, глумцима и спртистима имао познанике, по неког пријатеља али и пословне сараднике.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Волео певачице народне музике

У моментима када се опуштао са пријатељима, Веља је волео, како кажу, буку и живи свирку.

– Људи из тог миљеа послове не склапају у тишини. Постојало је неколико локала у граду у којима се опуштао са екипим и тада је позивана једна од неколико њему омиљених певачица, која је у том тренутку била слободна јер су такве журке углавном настаје напрасно. То су махом биле популарне фолкерке које су пуниле престоничке клубове и познате су као неко ко прави добру атмосферу. Не знам ни да ли су знале коме долазе да певају док нису стизале на лице места. Без обзира што су радиле свој посао и понекад остале на пићу више, што није противзаконито, оне су у страху да у јавност не исплива њихова веза са њим јер су често певале и на слављима његових супарника, каже наш извор упућен у ову ситуацију али не жели да именује музичке звезде које су биле део таквих тајних журки.

Према нашим сазнајима, многе јавне личности су у паници и што би приватни снимци и преписке из Вељиног телефона, а у који има увид полиција, могли доспети у јавност и тако их компромитовати јер садржај истих им не иде на понос.

Са спортистима о бизнису

Како сазнајемо, Веља је највише волео да сарађује са спортистима који су сходно доброј репутацији могли у његово име да развијају легалан бизнис и купују некретнине. Људи који су овлаш упућени у његове планове сматрају да се иза бизниса неколико наших некада успешних спортиста крије име Невоље. Зато и не чуди што ни спортској бранши тренутно није свеједно због хапшења предводника кримилане групације јер би њихови мутни послови могли бити обелодањени.

Све гласнији трач о филму

По градским кулоарима, у којима већ неколико дана не престаје да се бруји о хапшењу Веље Невоље, распредају се разне приче. Од тога да су му старлете биле честе цимерке до тога да је желео да направи филм о себи. Наводно су му ту идеју “набацили” блиски сарадици који су били задужени за хрењење његовог ега, па се шушка како је тражио погодног редитеља којем би платио читав пројекат али да сценарио буде по његовом животу. Према престоничким причама, он није ни желео да тај филм буде било где емитован, већ само за њега урађен али са филмском екипом која би била еминентна.

Подсећања ради, то сада је утврђена веза Веље Невоље са репером Стефаном Ђурићем Растом. Наиме екипа Вељка Беливука, који је ухапшен у четвртак у великој акцији полиције и БИА, месецима је радила као обезбеђење познатог српског репера. Када је у Макиш, испред просторија УКП и СБПОК, током привођења чланова Беливукове криминалне групе осумњичене за најтежа кривична дела, довезен и луксузни Растин мерцедес који је прошле недеље изашао из затвора, није било јасно на који начин је он повезан са овим хапшењем. Накнадно се сазнало да су припадници Беливукове криминалне групе последњих месеци радили као Растино обезбеђење, а бринули су о њему и док је био у затвору због поседовања веће количине марихуане. Ова информација објаснила је и бројне поруке, које су последњих месеци објављиване на профилима Вељине „навијачке групе“ Принципи, а у којима су позивали и апеловали на ослобађање ухапшеног репера.

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

СВЕТ

ПРАВОСЛАВЉЕ