Србија

ФАНОВИ У ШОКУ, ПЕВАЧИЦА НАПРАВИЛА ПОМЕТЊУ: Цеца оставила дечка?

Светлана Цеца Ражнатовић јавности је признала да је у вези са Богданом Срејовићем, 9 година млађим бизнисменом, али судећи према коментарима фанова, нису више заједно.

Фолк звезда је почетком месеца објавила прве, „званичне“ фотке с новим дечком Богданом Срејовићем с којим је у вези од јануара ове године.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Цеца је пре неколико дана објавила фотографије са дечком ког је грлила на кваду, али њих више нема на њеном званичном Инстаграму.

Поједини пратиоци се питају да ли је романси дошао крај, јер се на Богдановом налогу Цеца и даље смеши на заједничкој слици са зимовања.

Иначе, Богдан се већ дуги низ година бави угоститељством и веома је успешан у свом послу. Има ћерку Искру, за коју је јако везан, а био је у браку са Зораном Тасовац, садашњом девојком певача Саше Ковачевића.

Цеца и Богдан упознали су се на прослави рођендана заједничких пријатеља. Цеца је, сазнајемо, упознала Богдана са децом Анастасијом и Вељком. То се догодило на дочеку Нове године 31.децембра када је угоститељ први пут дошао у певачицину кућу на Дедињу. Балканска звезда је наследницима, најпре саопштила да више није сама и да има нову љубав са којом жели да ужива.

Извор: Курир