Србија

Грађани у неверици! ОДЛОЖЕНА СЕДНИЦА САВЕТА ЗА НАЦИОНАЛНУ БЕЗБЕДНОСТ! Вучић: Имамо нова сазнања, народ у Србији биће шокиран!

Седница Савета за националну безбедност, која је била заказана за вечерас, одложена је за следећу недељу

Председник Србије Александар Вучић најавио је раније могућност да због нових сазнања државних органа у борби против организованог криминала буде одложена Седница савета за нациналну безбедност која је била заказана за данас.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Добио сам одређене информације па је могуће да померимо одржавање седнице Савета за националну безбедност, велике су теме, али то ћемо знати у року наредна два сата да не бисмо направили формално-правну грешку, рекао је Вучић одговарајући на питање новинара да ли постоје нека нова сазања у борби државе против криминала.

Добићете обавештење да ли смемо вечерас или морамо да сачекамо још два или три дана да вас упознамо са чињеницама до којих смо дошли у борби са оргнаизованим криминалом, рекао је Вучић.

У сваком случају та борба ће бити настављена и држава ће се брутално, озбиљно и одговорно обрачунати са онима који су мислили да је одсецање глава оних којим им се не допадају начин решавања проблема, поручио је Вучић.

– Све што могу да кажем када нам формално правне претпоставке буду дозволиле и када будемо све чињенице ставили на сто и показали, народ у Србји биће благо речено шокиран. Па ћу онда да питам те стручњаке кога су штитили и да ли би волели да се то било коме и било коме догоди – рекао је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс