Србија

Хорор! ЈЕЗИВ ОБРТ У СЛУЧАЈУ ПРЕТУЧЕНЕ ТРУДНИЦЕ! Хтела да изазове спонтани, фетус увила у новину, све је рекла у полицији?

Како су медији данас пренели, жена је јуче поподне довезена у ГАК Вишеградска, јер је, од батина које је претрпела од невенчаног супруга, изгубила бебу. Међутим, дошло је до обрта у случају.

Како се сазнаје, у полицијској станици 24-годишња Џесика М. изјавила је да је спонтани побачај и избацивање фетуса последица обилног крварења, које је по њеном мишљењу настало након узимања неколико различитих лекова против болова које је имала због зубобоље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наводно, жена је крварила неколико дана, отишла је на преглед код гинеколога, који је рекао да има „ризичну трудноћу“.

Према Џесикиним речима она је отишла кући, наставила да крвари, током мокрења добила је трудничке болове и доживела спонтани побачај.

По њеној изјави, фетус од пар центиметара је умотала у новину и бацила иза бараке.

Жена живи са једногодишњим дететом из првог брака, невенчаним супругом 25-годишњим Синишом Ј. и њеном фамилијом у импровизованој бараци од дрвета и картона испод надвожњака у Улици Шпанских бораца на Новом Београду.

Наводно, након што је изгубила бебу, супруг јој је ударио шамар и са братом побегао у непознатом правцу. У току је потрага за њим.

Џесика је изјавила да је у претходном периоду трпела Синишино психичко и физичко малтертирање, наводно због љубоморе.

Она то није озбиљно схватала и зато није пријављивала. Тек након губитка бебе у шестој недељи трудноће, одлучила је да све пријави полицијској станици, у коју како каже, има поверење.

Фетус је пронађен и прослеђен на Институт за судску медицину. О случају је обавештен тужилац ИИИ Основног јавног тужилаштва.

Против Синише Ј. биће поднета кривична пријава због насиља у породици.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Пинк