Свет

ХОРОР! Урадио селфи смрти па бацио трудну жену са литице! ОВО ЈЕ МОТИВ!

Турски држављанин позирао је са својом трудном супругом за романтичну фотографију на врху литице неколико тренутака пре него што ју је наводно бацио у смрт како би добио новац за животно осигурање.

Хакан Ајсал (40) ухапшен је због убиства своје супруге Семре Ајсал (32) и њихове нерођене бебе док су били на одмору у Долини лептира у граду Мугла у Турској.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хакан је своју супругу, која је у то време била трудна седам месеци, наводно гурнуо са литице на којој су се фотографисали.

Пар се сликао заједно на литици, а тужиоци кажу да је „несрећа“ уствари прерасла у убиство које је извршио Хакан како би могао да уновчи осигурање које је склопио непосредно пре Семрине смрти.

У оптужници за кривично дело „намерно убиство“ против супружника, наводи се да је „планирао убиство своје жене тако што је у њено име прво склопио осигурање уз гаранцију од 400.000 турских лира (40.865 фунти) и где је једини корисник био он сам“.

Тужиоци су утврдили да је једини разлог због којег је брачни пар седео три сата на литици тај што је Хакан желео да буде сигуран да нема никога у близини. Такође, наводи се да чим је Хакан схватио да су сами гурнуо своју супругу са литице и убио је. У оптужници је наведено да је Хакан убрзо након немилог догађаја тражио исплату осигурања, али је та исплата стопирана када су објављене вести о томе да је истрага у току.

Високи кривични суд у Фетијеу одредио је Хакану Ајсалу притвор због убиства са предумишљајем.

У видео интервјуу суд се чуо са жртвиним братом Наимом Иолцуом који је рекао:

– Када смо ишли у Институт за судску медицину по тело, Хакан је седео у аутомобилу. Моја породица и ја смо уништени, али Хакан није изгледао ни тужан. Моја сестра је увек била против подизања кредита. Међутим, након што је умрла, сазнали смо да је Хакан узео три кредита у име моје сестре.

Хакан Ајсал је негирао кривицу и истакао да он није видео како је његова супруга пала са литице.

– Устао сам и чуо моју супругу како вришти иза мене кад сам се удаљио неколико корака да извадим телефон из њене торбе. Кад сам се вратио, она није била тамо. Нисам гурнуо своју жену – рекао је он.

Истрага се наставља.

 

 

 

 

 

 

Извор: Srbija Danas.com/Daily Mail