Србија

ИЗНЕНАДИЛА СВЕ! Даница Грујичић: Подржавам доктора Несторовића! Они који га нападају су љубоморни због следеће ствари

Проф. др Даница Грујичић, начелница Института за онкологију Србије објаснила да код оболели од карцинома који су у активној фази терапије треба да сачекају пола године да би примили вакцину.

„Сви пацијенти код којих је болест у фази мировања могу да приме било коју вакцину“, каже докторка.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Она је изразила мишљење да се ради о вештачком вирусу, а то уверење темељи на чињеници да се коронавирус понаша непредвидиво, а и изузетна заразност је такође сумњива. Докторка сматра да је то део биолошког рата. „Ко је знао о чему се ради, почео је да производи вакцину на време“, каже докторка. Због целе ситуације са короном у Онколошку клинику се јављају пацијенти са подмаклом фазом болести и прогнозе за њихово оздрављење су много лошије.

Што се тиче напада на доктора Бранимир Несторовића, докторка је упитала ко су чаланови Удружени против ковида, и позвала их да се представе именом и презименом, изнесу своје биографије.

„Подржавам доктора Несторовића, зна се ко је он, све је транспарентно. Љубоморни су на њега јер га народ воли. Изгледа да је у томе проблем, а не његове изјаве, јер је у питању нова болест и сазнања се мењају из дана у дан. СЗО је до сада издала чак 10 протокола о лечењу ковида“, каже др Грујичић за тв Прва.

Наиме, Уједињени против ковида поднели кривичну пријаву против Бранимира Несторовића Удружење Уједињени против ковида поднело је Првостепеном суду части Лекарске коморе Београд пријаву против доктора Бранимира Несторовића због повреде Етичког кодекса.

Како су истакли, у време пандемије вируса корона, која и данас траје, Несторовић је, као члан Кризног штаба и у личном својству износио бројне научно и стручно неистините и недоказане тврдње, давао професионално неутемељене савете и проносио полуистине.

 

 

 

 

 

 

Извор: Еспресо/Ало