Србија

ЈЕЗИВО! Ево шта је полиција пронашла у кући Веље Невоље! Поред гомиле новца, унутра је био…

У кући страве у Ритопеку, у којој су Вељко Беливук и Марко Миљковић убијали људи, пронађен је сеф.

У сефу је било неколико десетина хиљада евра, али и свежањ од петнаестак кључева.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Викендица у Ритопеку, један од штекова криминалне групе Беливука и Миљковића, надзирана је од краја новембра прошле године.

Осим материјалних доказа – трагова крви, хигијенског средства за чишћење, дела у дворишту где је запаљена земља, оперативци су у овој кући пронашли и сеф. Посебну пажњу по отварању сефа изазвао је велики свежањ кључева за који још није познато од чега су и шта се налази иза врата која они откључавају.

Судећи по томе да је свежањ чуван у закључаном сефу има засигурно велику важност за шефове групе – Вељу Невољу и Миљковића.

Како се сумња, кључеви су од различитих кућа, викендица и штекова које је ова криминална група користила. Кључеви су, како сазнајемо, обични и ниједан од пронађених није посебно прављен за неку специјалну браву.

У кући страве у Ритопеку пронађено је и оружје: пиштољ и специјалне цеви за снајпер. Како сазнајемо, пронађени пиштољ је посебно битан у истрази против криминалне групе Беливука и Миљковића. Према незваничним наводима реч је о пиштољу који је су склонили полицајци из Беливуковог стана у Хумској надомак стадиона Партизана. Полицајци су синоћ ухапшени.

 

 

 

 

 

 

Извор: Блиц.рс