Србија

Језиво! ОТКРИВЕНО ШТА СУ УХАПШЕНИ ПОЛИЦАЈЦИ УРАДИЛИ У ВЕЉИНОМ СТАНУ! „Јатаке“ разоткрио један разговор

Предраг Лајић, доскорашњи начелник Одељења за сузбијање кријумчарења дрога, као и инспектор Б. В, звани Боки, ухапшени су због сумње да су покушали да сакрију доказе против Вељка Беливука, приликом претреса његовог стана.

Двојица полицајаца су 4. фебруара у том стану пронашли Вељин пиштољ, са избрисаним серијским бројем, и договорили су се да то не пријаве надлежнима. Међутим, Лајић и Б. В. нису знали да је БИА претходно озвучила тај стан, па су они снимљени док се договарају да прикрију доказ против Беливука!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Одмах затим у стан је послата још једна екипа полицајаца, која је запленила пиштољ, али и извесну количину новца који се налазио у једном сефу. По налогу Тужилаштва за организовани криминал, против Лајића и Б. В. је поднета пријава за помоћ учиниоцу после извршеног кривичног дела и одређен им је притвор до 48 сати. Лајић је, иначе, пре само месец и по дана смењен са позиције начелника Одељења за сузбијање кријумчарење дрога, а данас му је одређен притвор.

Председник Србије Александар Вучић нагласио је јуче да ће држава кренути у одлучну борбу како би се безбедносне службе очистиле од свих сарадника криминалаца.

– Запитате се ко је те људе довео на одређене позиције, ко их је штитио… Наша одлучност да победимо мафију је толико велика да не постоји лаж којом ће они да нас уплаше и победе. Постоји много подршке мафији из различитих политичких сегмената, и из власти и из опозиције, који раде на ширењу лажних информација… Полицајац не може да вози аутомобил вредан 300.000 евра, мора да се испита ко му га је и зашто платио, да није, рецимо, неки Бајрами, један од најближих сарадника нарко-боса Насера Кељмендија – казао је Вучић.

 

 

 

 

 

 

Извор: Информер.рс