Свет

ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО НАЈПОЗНАТИЈЕ СВЕТСКЕ ВИДОВЊАКИЊЕ ЗА 2021. ГОДИНУ: Преживеће само ОВА група људи!

Она каже да 2021. године човечанство затвара петљу „епохалног циклуса“ започетог тада

Да вам је неко на време рекао да ће 2020. обележити страх и да ће централна тема године за нама бити “редефинисање” – да ли би то нешто променило и да ли бисте уопште поверовали у то? Овим речима је Тил Свон децембра 2019. године описала шта нас чека.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ова контроверзна “спиритуална учитељица” је рођена 16. јуна 1984, у Санта Феу (САД), као Мари Тил Босворт, а живела је у Логану (Јута) до тинејџерског доба. У Логану су је мормони малтретирали због хиперсензитивности и екстрасензорним способностима које користи од 19. године.

Тил је 2011. објавила књигу “Вајар на небу” и покренула “Јутјуб” канал. Њена популарност је расла. С обзиром да тврди да је видовита, Тил Свон је објавила виђење 2020. године.

Она напомиње да је 2020. прекретница, година промене када ће бити видљиви сви аспекти који су до тада били у сенци.

– То је раскрсница између онога што је било и онога како ће бити, не само на личном, већ и на глобалном нивоу. И раскрсница ће нас одвајати. Интерно ће нас поделити и на личном нивоу, и у односу на друге. То је фреквенција која узрокује протресе друштвеног система, ствара главне светске догађаје који теже да уђу у историју. Људи имају тенденцију да се на ове године осврћу са осећајем да су означиле ‘крај једне ере’. То је снажна, дивља и нестална фреквенција пуна гравитације и напетости – рекла је Свон.

Шта је Тил Свон најавила за 2021?

Она каже да 2021. године човечанство затвара петљу “епохалног циклуса” започетог тада.

Главне теме ће бити слобода, корупција, контрола, морал

– Када се циклус епохе заврши, исте теме се поново постављају. Те теме су: моћ, савези, слобода, контрола, зависност и независност, казне, управљање, ауторитети, једнакост, лична права, политика, трговина, економија, правила, слободна воље, избори, суверенитет, морал, корупција, сукоб интереса, поларизација, друштвене промене и старо наспрам новог – истиче видовњакиња.

Тил каже не треба мислити да је 2021. година за “враћање на старо”. Заправо, она сматра да ће почетак лета можда изгледати као да се враћа оно што је нестало, али заправо није тако.

– Година 2021. је директна реакција на догађаје из 2020. године. Глобалне промене су неповратне. Многи ће се питати да ли идемо ка утопијској будућности, или клизимо у олигархију, или комунизам. Заправо, 2020. је разоткрила шта не функционише. Из тог разлога, од кључне је важности да се не враћамо на оно што је било, без обзира колико је то примамљиво.Уместо тога, вратите се на таблу за цртање и изнова измислите будућност – истиче видовњакиња.

Доминантна тема за 2021. годину је: РЕЗИЛИЈЕНЦИЈА.

То значи: “ефективни стил борбе са проблемима”, отпорност, еластичност и прилагодљивост ситуацији.

– Срушиће се све што није резилијентно, прилагодљиво. Прво, важно је издржати невоље. Друго, важна је способност да се добро прилагодите у сусрету са недаћама. Запитајте се: Колико сте ви, ваша околина и пословање резилијентни? – саветује Тили.

“Преживеће само отпорни и прилагодљиви.”

Дакле, треба да препознамо шта није отпорно и прилагодљиво и у томе бити искрен према себи. Посебну пажњу треба обратити на финансије.

“Јуан ће јачати, долар и евро ће слабити.”

– Реалност је да тренутна структура економије није одржива и еластична. Светска економија 2021. и 2022. године је рањива на борбу за моћ, рецесију, па чак и на колапс. У годинама које долазе, највероватније ће кинеска валута јачати, а америчка/европска слабити – предвиђа Тили.

– Ово је година за развој финансијске резилијентности. Ово није година за преузимање великих финансијских ризика – истиче Тили.

Поларизација ће бити присутнија него икада и то ће довести до сукоба и насиља у многим деловима света.

– Нагло насиље треба очекивати у Великој Британији, а није потребан видовњак да каже да ће ово бити година у којој ће владати ‘вакцинашки рат’. Ескалираће сукоби око питања телесног суверенитета и личне слободе, питања социјалне контроле, ауторитарности, цензуре, социјалне сигурности, личне одговорности, корпоративне корупције, медицинског мишљења – истиче Тили.

Тили најављује и сукоб око око централизоване власти и контроле новца, посебно у односу на виртуелну валуту и крипто-валуту. Уз новац, контролисаће се и људи.

– После мера из 2020. године створен је притисак чије попуштање може довести до нове друштвене кризе. Од свести човечанства зависи да ли ће она трајати две, пет, или 15 година. Нестабилност која је установљена чини друштво подложним грађанском рату. Имајте на уму да ће рат у будућности изгледати сасвим другачије од рата из прошлости. У данашњем свету рат се може догодити иза сомотске завесе, где грађани једноставно живе у “површинским симптомима” тог рата који се одвија иза кулиса.

У наредној епохи стари политички системи почеће да се замењују новим. Изума, унапређења и иновација ће бити напретек, и биће створене социјалне структуре које ће искоренити крајњи јаз између богатих и сиромашних.

– Током 2021.морате бити активни и предузети иницијативу да гласате за нови свет. Морате БИТИ оно што желите да видите у свету. Морате РЕЋИ шта желите да други кажу. Морате радити оно што желите да други раде. Морате УСТАТИ за оно за шта мислите да би требало да се залажу други. Године 2021. не надајте се светлости. Будите светлост којој се надате. Ако то учини довољно људи, овај свет ће бити онакав какав желите – закључује Тили.

 

Извор: Новости Магазин