Србија

ЛАПСУС КОЈИ ЈЕ ПРОСЛАВИО БАКА РАДУ: Питали су је шта је 14. фебруара, а њен одговор је насмејао целу Србију (ВИДЕО)

Српска православна црква и њени верници данас обележавају Светог Трифуна, док је данашњи дан у западној традицији везан за Светог Валентина, односно Дан заљубљених.

Можете често чути коментаре да је прослава Дана заљубљених који се са Запада проширио на бројне земље света, последица помодарства па да нема разлога да парира празнику Светог Трифуна. А када би се полемика одвијала искључиво на пољу религије, онда би се појавили и доста оштрији коментари.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Важно је имати на уму да су и Свети Трифун и Свети Валентин заштитници искрене љубави свих хришћана. А део приче о њима постала је 2017. једна бака. У питању је била госпођа Радмила из Горњег Ратаја која је на питање новинарке: „Шта се обележава 14. фебруара?“, дала одговор који је насмејао све који су погледали овај снимак, а којем се враћамо сваког 14. фебруара, из очигледног разлога.

„Било ми је жао само што сам испала глупа. Међутим, нисам. Шта сам рекла, рекла сам, прошло је“, испричала је касније бака Радмила за „Експлозив“ о свом чувеном одговору.

Извор: Ј.М./zena.blic.rs