Регион

МИЛО У ШОКУ: Медојевић захтева хитно процесуирање „браће Ђукановић“

Фото: Јутјуб

Небојша Медојевић, лидер Покрета за промене, чланице владајуће коалиције позвао је премијера Здравка Кривокапића и в.д. директора АНБ Дејана Вукшића да процесуирају „браћу Ђукановић због лажних кредита и прања новца“.

У писму Кривокапићу и Вукшићу, Медојевић истиче да им се обраћа као кључним људима у влади овлашћеним да штите националну безбедност.

У опширном писму у коме набраја низ трансакција, за које тврди да су криминалне, између актуелног председника Мила Ђукановића и његовог брата Аца, Медојевић подсећа да је премијер Кривокапић више пута јавно изјавио да у Црној Гори неће више бити привилегованих појединаца.

​„Ево прилике да нова власт, коју смо и ја и ПзП подржали, покаже и докаже на делу да Мило и Ацо Ђукановић нису недодирљиви и привилеговани и да се против њих двојице и других актера ове криминалне трансакције отвори истрага и да се подигну оптужнице, јер су овде ствари врло јасне и докази су ту“, навео је Медојевић у писму објављеном на сајту Покрета за промене, преноси Танјуг.

За Медојевића је, наводи, само питање постоји ли политичка воља да се „браћа Ђукановић процесуирају због кривичних дела за које постоји основана сумња да су их починили“.

Извор: sputniknews

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ

КАЛЕНДАР

фебруар 2021.
П У С Ч П С Н
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728